in

Nezamislivi gubitak: Pevačica suočena s tragičnom sudbinom – izgubila celu porodicu, “najteže mi pada da uđem u praznu kući”

Nezamislivi gubitak: Pevačica suočena s tragičnom sudbinom – izgubila celu porodicu, “najteže mi pada da uđem u praznu kući”
Nezamislivi gubitak: Pevačica suočena s tragičnom sudbinom – izgubila celu porodicu, “najteže mi pada da uđem u praznu kući”

Izvorinka Milošević, pevačica koja slovi za kraljicu vlaške muzike, iza sebe ima veoma uspešnu muzičku karijeru. Veliki uspeh obeležio je njenu karijeru i učinio da bude istaknuta među pevačima. Međutim, nije mogla da izbegne tešku sudbinu, te se suočila sa velikim tragedijama.

Za samo 6 meseci izgubila je svoje najvoljenije: oca, majku i brata. Pevačica je svoje voljene izgubila pre 14 godina, a sedam godina kasnije preminuo je i njen bivši suprug Miša Blam, s kojim ima sina Davida. Kako bi pronašla utehu, uzela je kućnog ljubimca – malu maltezerku Bebu, koja joj je, kako kaže, značila sve. Međutim, i ona je izdahnula i to na pevačicinim rukama.

Printscree/RTS

 

“Pre 14 godina su mi za šest meseci otišli mama, tata i brat. Cela porodica. Ona je meni bila više od kučeta, više od ljubimca. Mi smo prebrodili najteže trenutke. Kad ti ode mama i tata u roku od šest meseci, a posle toga čuješ da ti je umro brat od otkazivanja bubrega, onda imaš samo dva načina kako da se izvučeš. To je da snažno kažeš: ‘Čekaj, da li moj sin, pošto već nema oca (i on je preminuo, Miša Blam) ne zaslužuje da nema ni majku?’. Ne! I ja sam onda uzela Bebu. Moja kuca maltezerka je meni značila sve. I onda meni veterinar kaže da moja kuca ima sarkom. Mi smo nemoćni. Izdahnula je na mojim rukama i otišla. I onda paradoks…”, ispričala je pevačica sa suzama u očima.

Taman kad je pomislila da je tragedijama kraj, njena kuca, koja joj je bila velika teha – uginula je.

“Moja kuca je izdahnula, a sutradan, spletom okolnosti, bilo je venčanje mog sina. To je bilo planirano dugo, a ova koma s mojom kucom je trajala samo deset dana. Sutradan sam morala da se resetujem, da podignem glavu i nasmejem se, a srce mi je bilo raskomadano. Sabrala sam se i otišla na Davidovo venčanje, jer je zaslužio da ima nasmejanu majku. Uspela sam da se savladam, a onda je sve to prošlo i ušla sam u kuću i nije imao ko da me dočeka”, ispričala je Izvornika u emisiji “Grand magazin” i dodala da će je razumeti samo oni koji su imali ljubimce i shvataju tu bezuslovnu ljubav.

IZVORINKA MILOŠEVIĆ

Printscree/RTS

 

“Plakaću za njom i dalje, ali vreme će verovatno učiniti svoje. Ovo je vreme radosti zbog Davida, mog jedinca koji zaslužuje svu sreću ovog sveta, i tuge što me napustila moja družbenica… Ali tako je moralo da bude. Da jednu etapu mog života u kojoj su bila mama, tata, brat, otac mog deteta, koji su svi otišli, i moja najtananija žica, da me napusti i ona i da kaže – sada je kraj”, rekla je pevačica.

Budući da je preuzela inicijativu i prva prišla svom suprugu, kojeg je uspela da šarmira i osvoji. Međutim, njih dvoje su se razveli.

“U mladosti sam bila velika zavodnica, svi su mi se udvarali, a Miša me nije primećivao. Bio je mrgud, ćudljiv, a ipak lep i s manirima. Onda sam ja odlučila da mu priđem s pitanjem: “Izvinite, da li vi pijete kafu?”, a on mi je bez osmeha rekao: “Da, pijem. Zašto ne?” Uspela sam da mu donesem kafu i posle treće sam mu izmamila osmeh. Pekao me je na tihoj vatri, bio je nedostižan i tvrdio je pazar. Krio se iza maske, a u stvari je bio jedan topao čovek. Morala sam jako da se borim za njega “, rekla je Izvorinka u emisiji “Iz profila” i dodala da se brak dogodio na njenu inicijativu.

IZVORINKA MILOŠEVIĆ

Printscree/RTS

 

Izvorinka se za Mišu udala vrlo mlada. Prvo dete je izgubila u šestom mesecu trudnoće. Zbog toga je drugu trudnoću, koja je bila rizična, preležala u Ginekološko akušerskoj klinici “Višegradska” u Beogradu. Tu je rodila sina Davida. Kada su dobili dete, kako je pričala Izvorinka, sve se promenilo. David je, uz Mišu, postao njen centar sveta. Želela je da im posveti svaki slobodan trenutak. Odlučila je da zapostavi karijeru kako bi imala više vremena da se posveti svom sinu i suprugu jer su joj oni bili prioritet u životu.

IZVORINKA MILOŠEVIĆ

Printscree/RTS

 

Smatra da je možda mogla postići i značajniju karijeru, ali ne žali zbog toga što nije i što se u potpunosti posvetila svojoj porodici. Kada je njihov sin imao sedam godina i krenuo u osnovnu školu, Mišo Blam se odselio u Izrael. Izvorinka je ostala sama sa sinom u Beogradu i krenula je njena borba samohrane majke.

 

Autorska prava NajZena / Tekst / Slika / Video /