in

“Nemoj da ti sipaju drogu u piće”: Lili je na vreme shvatila šta se dešava, svoju čašu zamenila je njegovom, a nakon toga usledilo je ono čega se svi roditelji plaše!

Devojka je svoje iskustvo podelila na Tviteru, ne kako bi kukala i žalila se, već kako bi ostalim devojkama podigla svest o opasnostima koje ih vrebaju i šta sve žele da im ubace u piće samo ako ne paze na svoju čašu.

Lili Povles je prilikom izlaska u jedan noćni klub primetila muškarca koji je pokušavao da dođe do njenog pića kako bi joj ubacio nešto u čašu. Ona je pustila namerno da vidi šta će se desiti. Okrenula se, a on je ubacio tableticu u njeno piće. Kako joj to nije promaklo, ona je zamajavala dečka i kada nije obratio pažnju, ona je zamenila njihova pića kako bi spasile sebe, a i da vidi šta će se njemu dogoditi.

Posle nekog vremena, Lili je pronašla momka kako leži u bari, bez svesti – prenosi Daily Mail.

Svoju priču objavila je na Tviteru i napisala:  

– Pokušao je dva puta sinoć da mi uzme piće, a kasnije mi je ubacio nešto unutra. Zamenila sam naše čaše, a kada sam krenula, pronašla ga kako leži u bari ispred kluba. Hvala ti, ko god bio, draže mi je da si ti tako ležao nego ja – napisala je Lili

Neki su je optuživali da je sve izmislila, a drugi su stali u njenu obranu. Društvenu mrežu su preplavile objave iskustva drugih ljudi koji su se našli u istoj situaciji.  

– Mnogi muškarci ne veruju u ovu priču jer se njima to ne događa. Volela bih da iskuse samo jedan izlazak kao žena – glasio je jedan komentar.

BONUS VIDEO