in

Našao FOTOGRAFIJU staru 117 godina i SLEDIO SE: Sličnost je bila NEVEROVATNA, evo u šta sada veruje!

Saznavši da je slika iz viktorijanskog doba, počeo je da misli da je zaista imao prošli život!

– Fotografija mi je poslata na Instagram, jer je neko mislio da sam to ja. Dečko na slici ima istu kosu, oblik lica, nosa i odeću – priča 24-godišnjak iz Mančestera.

Čim je video fotografiju, krenuo je da istražuje sve o momku sa slike. Došao je do saznanja da je slika stara 117 godina i da je sa njom povezan na neverovatan način.

 

Naime, njegova majka je oduvek bila očarana viktorijanskom erom, kojoj je posvetila svoj stil i način života. Majkl naglašava da je postao siguran, tek kad je otrkio sve informacije oko fotografije, kako je razlog njegove ljubavi prema tom vremenu njegov prošli život.

– Nikada nisam video da neko toliko liči na mene. Kada gleda fotografiju, kaže da se oseća kao da gleda svoj odraz u ogledalu. Sada sam uveren da sam imao prošli život. – zaključio je Koropic.

Potom je na svom Instagram profilu objavio tu fotografiju pored svoje i – nema razlike!

 

– Levo je gospodin iz 1905. godine, a desno ja. Posebno mi je fascinantna činjenica što je moj dvojnik živeo u doba koje obožavam. Čak je i kosu stilizovao kao ja. A da stvar bude još čudnija, fotografisan je otprilike u istom uzrastu u kom sam ja sada – sa nevericom objašnjava Majkl.

BONUS VIDEO