in

Najbizarniji POSAO na svetu: Traži 800 000 dinara samo da POJEDE OVO, a neki muškarci imaju baš ČUDNE zahteve

U jednom od videa koje je objavila za svojih 22.000 gladnih obožavatelja, ona kaže da može da zaradi skoro 1.000 dolara objavljivanjem videa na kojem žvaće razne vrste hrane.

Kaže da joj ne smeta što dobija zahteve za gledanje takvog sadržaja i što njeni pratioci veoma često traže da  snimi kako maže ruž po hrani i licu. Obično snima ceo obrok, od početka do kraja, a za takav video, na kojem je lice namazala karminom, sličan onom koji je nedavno objavila na TikToku, mogla bi da dobije i do 200 američkih dolara.

Još jedan čest zahtev koji dobija od pratilaca je da se pretvara da je za stolom za kojim sede još dve osobe i da priča u kameru kao da je pratnja u sobi sa njom, prenosi Njujork post. Zanimljivo, kaže da na snimanju treba paziti na ponašanje za stolom, jer neki muškarci vole kada jede neuredno, pa joj hrana ispada iz usta. Međutim, što je više rada oko stvarnog jedenja uključeno u video, to je veća cena koju ona traži za njih.

– Cena mojih videa može da ide i do hiljadu američkih dolara (oko 7.428 kuna), posebno ako moram da spremam obrok, ili ako je veliki obrok, i ako mi se baš ne sviđa hrana koju moram da jedem , a pratioci to traže – objašnjava devojka.

Međutim, postoji jedan zahtev koji joj je pretežak: ona je vegetarijanka i rekla je da joj je ponuđeno do 1.700 američkih dolara da jede meso, ali je ona ljubazno odbila. Ona je zaključila da bi cena za tako nešto, što se nje tiče, bila najmanje 7.000 dolara.

BONUS VIDEO

.