in

Kada je ugledao u HALJINI odmah je dobio NERVNI SLOM: Nije ni sanjala da je ovo bio RAZLOG takve reakcije

U današnje vreme aplikacije gde se slobnodni ljudi upoznaju, nisu nepoznata tema, ali često ne shvatamo kolika nas opasnost tu čeka i šta sve može da se krije iza tog profila. Vidite sliku, opis ličnosti, vidite sve ono što dotična osoba želi da predstavi a ono ono ružno i mračno logično, sakrije. 

Tako da, kada se budete odlučili za ovakav vid upoznavanje, bitno je da budete itekako oprezni.

Brojna su iskustva sa prvih sastanaka koja su nastali putem aplikacije za upoznavanje. Jedna devojka odlučila je da podeli svoju priču na TikTok-u, koja se završila neslavno.

Otkrila je da se mladić sa kojim se videla, sve vreme čudno i pomalo bezobrazno i neprijatno ponašao. Kada je pitala da li je sve u redu, ali on je samo kratko odgovarao da jeste.

Printscreen/TikTok

 

Devojka je objasnila da su pre upoznavanja dugo dopisivali, kao i da su oboje osetili hemiju i da su jedva čekali da se vide. Ipak, uživo je sve bilo drugačije.

-Čim me ugledao, rekao je da prepoznaje tu haljinu, moju haljinu – otkrila je ona.

Tek kada je došla kući, saznala je da je problem što je obukla istu haljinu u kojoj je pozirala na svojoj profilnoj slici.

– Doslovno ga je živciralo što sam na fotografiji i sada nosila istu haljinu. Onda mi je čak rekao: ‘Možemo li jednostavno da ne razgovaramo dva minuta –  prisetila se.

Iako je odlučila da prekine kontakt sa njim, ističući da “nije normalno da se zbog haljine tako ponaša”, muškarac je vrlo jednostavno odgovorio:

“Znam, takav sam i ne krivim te”.

BONUS VIDEO