in

Jednu venčanicu je platila 300, a drugu 500 dinara: Obe su prelepe, svi komentarišu da je izgledala glamurozno kao Megan Markl

Amerikanka Rejčel Koneli bila je jedna od nevesti koja za svoje venčanje nije želela tradicionalnu venčanicu. Ona je sebe zamišljala u jednostavnoj i laganoj haljini. Takvu je i pronašla u second hand prodavnici i to ne jednu, već dve.

Rejčel je dokazala da i sa malo uloženog novca možete izgledati glamurozno. Ona je fotografije i snimke sa svog venčanja podelila i na TikToku, a sve je ubrzo postalo viralno – ljudi su se oduševili činjenicom da je izgledala tako lepo u tako jeftinom izdanju.

Printscreen/TikTok

 

 

“Izbunarila sam ovu svilenu haljinu u radnji odmah nakon što smo se verili i na kraju sam nju i nosila na venčanju. Platila sam je tri dolara”, napisala je u snimku koji je ubrzo postao viralan i pregledan je preko milion puta. Reakcije TikTokera bili su fenomenalne.

 

 

Inače, reč je o nežnoj haljini snežnobele moje dužine do članaka i sa prozirnim, lepršavim, kratkim rukavima. Ona je uz nju nosila veo i bele sandale sa kaišićima i punom petom.

Ono što je još zanimljivije jeste da je Rejčel i venčanicu koju je nosila kasnije, na svadbenoj žurci, kupila u radnji sa polovnim stvarima i to za pet dolara.

 

 

 

“Nikada ne znaš šta ćeš pronaći u thrift radnji dve nedelje pre svog venčanja”, napisala je uz snimak druge haljine koju je okarakterisala kao venčanicu svojih snova.

Jednu venčanicu je platila 300, a drugu 500 dinara: Obe su prelepe, svi komentarišu da je izgledala glamurozno kao Megan Markl

Printscreen/TikTok

 

Rejčelina druga venčanica bila je kratka sa puf rukavima i donjim delom od tila i trodimenzionalnih cvetića.