in

Izdali su je ljudi kojima je najviše verovala: Nikada nije mogla da pomisli da će muža uhvatiti u krevetu sa ovom ženom

„Još ne mogu da verujem šta sam videla“, rekla je. Ova prevarena žena ima 31 godinu i sina od 5 godina, a majka 49 godina. Rekla je i da je rezultat veze za jednu noć i da nikada nije saznala ko joj je otac. Njena majka i ona godinama su bile same, sve dok 49-godišnjakinja nije upoznala čoveka sa kojim je odlučila da živi kada je njena ćerka imala 15 godina. Žena kaže da je njen očuh divan čovek koji ju je prihvatio kao da mu je ćerka. Sa 38-godišnjim mužem je u vezi sedam godina, a u braku četiri godine. Rekla je da je njihovo venčanje bilo tako lepo da je mislila da ih ništa neće pokolebati. Radi kao medicinska sestra, pa je često odsutna noću, a majka joj redovno pomaže u čuvanju deteta.

„Uvek sam se osećala srećnom što se moja mama i muž tako dobro slažu i nikad nisam ni na šta sumnjala“, rekla je. Dodaje i da je on uvek bio poprilično flertovao s njom, ali je mislila da to radi da bi se ona osećala dobro: ‘Nije mi to uopšte smetalo.’ Ali, sada kada se seti nekih situacija, shvata da je njena majka često bila u njihovom domu kada to nije bilo potrebno – posebno kada se njen muž vraćao sa posla. Jedne večeri na poslu dobila je groznicu i menadžer joj je rekao da ide kući. Poslala je poruku svom mužu i rekla mu da se vraća kući za deset minuta. Kada je obišla zadnji deo kuće, videla je svog muža u krevetu sa majkom kroz zavese. Kada je ušla u kuću, sve je izgledalo normalno, iako je njena majka delovala jako crveno u licu: „Sigurna sam da su vodili ljubav. Samo ne znam šta da radim’.

Kakav užasan šok. Izdale su te dve osobe kojima si najviše verovala. Ako je ovo bilo jednokratno, velike su šanse da se oboje osećaju prilično užasno“, rekao joj je stručnjak za odnose. „Poverenje mora da se zasluži i biće potrebno vreme da se ovo prevaziđe, ako ikada hoćete“, dodala je ona. Takođe joj je savetovala da potraži stručnu pomoć kako bi se lakše izborila sa ovim problemom: „Kada budete spremni, recite svom mužu da i on treba da dođe na seanse i savetnik će vas voditi kroz razgovor sa mužem”.