in

ISPOVEST ĆERKE ŠABANA ŠAULIĆA POGAĐA PRAVO U SRCE Ilda otkrila da li njena ćerka pamti DEDU, jedan potresni detalji će vas rasplakati!

– Mislim da će mi sa godinama sve više nedostajati. Sad kao zreloj i formiranoj ženi, mislim da će mi i sve više trebati – rekla je, a prenosi Republika.

– On je čovek koji nije puno govorio. Bio je specifičan i veoma mudar. Nas dvoje smo se po pogledu razumeli, znala sam šta misli, oseća, da li je nešto kako treba ili nije. Već sad primećujem da će mi nedostajati i faliti – rekla je Ilda Šaulić u Sceniranju u emotivnoj ispovesti.

Ildi je posebno žao što čuveni pevač neće gledati odrastanje unuke, ali i dodaje da je raduje što je njena ćerka zapamtila dedu Šabana Šaulića.

– Žao mi je, posebno u ovom sad periodu, imam devojčicu koja ima 5 i po godina. Drago mi je što ona pamti dedu. Ona se seća dede, kad joj je svirao gitaricu. Postoji i lep snimak, koji ima moj supru. Mnogo se obradovao mojoj ćerki. Žao mi je što neće gledati kako moja ćerka raste – rekla je Ilda Šaulić.

Podsetimo da je pevačka legenda posvetila pesmu svojoj ćerki Ildi Šaulić, koju su i zajedno otpevali 1997. godine.

 

 

Tetovirali su ŽENSKU DECU kako bi ih sačuvali od strašnih ZLODELA od strane TURAKA: One su danas BAKE, a ovaj običaj ostao je i dalje na Balkanu!