in

Imao je krv u URINU, pa pao u NESVEST od šoka: Doktor otkrio da ovaj MUŠKARAC ima JAJNIKE

Lekari su prvo pomislili da je bol u stomaku upala slepog creva, ali su se simptomi nastavili čak i nakon lečenja.

Ovaj muškarac iz Kine zapravo je rođen kao interseksualac, ali je to saznao ​​tek nakon što je otišao kod lekara zbog problema sa mokrenjem.

Čen Li (33), čije je ime promenjeno da bi se zaštitio njegov identitet, saznao je da je rođen sa ženskim polnim hromozomima, kao i jajnicima i matericom, uprkos tome što ima muške genitalije.

Čen, koji je sve vreme živeo kao muškarac, bio je šokiran kada je saznao istinu i nakon toga su mu hirurški uklonjeni materica i jajnici.

Nakon operacije uklanjanja jajnika i materice, njegov hirurg Luo Siping rekao je da se Čen „brzo smirio i da mu je samopouzdanje vraćeno“. – Može da živi svoj život kao muškarac, ali ne može da se razmnožava jer njegovi testisi ne mogu da proizvode spermu – dodao je hirurg.

Interseksualnost je termin se koristi da opiše ljude koji se „ne uklapaju u tipične definicije muškarca ili žene. UN navodi da je između 0,05 i 1,7 odsto svetske populacije interspolno. Iako je interseks izuzetno retka, prošlog marta je žena u Kini koja je pokušavala da zatrudni otkrila da je biološki muškarac.

25-godišnjoj Kineskinji, poznatoj kao Pingping, rečeno je da ima muški I hromozom, uprkos tome što ima ženske genitalije i živi kao žena ceo život, prenosi Daily Mail.

BONUS VIDEO