in

Ema se sa medenog meseca vratila srećna: “Onda sam čula muža kako se ruga mom izgledu”

Naime, žena po imenu Ema nedavno se pojavila u radio emisiji dr Džona Delonija na podkastu o zaštiti mentalnog zdravlja, kako bi potražila savet i mišljenje stručnjaka. U emotivnom telefonskom razgovoru objasnila je kako njen muž razgovara sa prijateljima putem video ćaskanja, pa ih je pozdravila pre nego što je izašla iz sobe. Međutim, brzo se vratila jer je shvatila da je nešto zaboravila, a onda je čula kako njen muž, pozivajući se na njen izgled, priča prijateljima da je „niže pao” nego prošli put, sa bivšom. “Jedan od njegovih prijatelja ga je pitao za naš medeni mesec i počeo da mu se ruga, a na kraju ga je pitao da li mu moj izgled još uvek predstavlja problem. Inače, insistirala sam i ranije da mi kaže da li misli da izgledam lošije nego njegova bivša, koja je bila svetle puti i zgodna, a on je rekao ‘možda i dodao da ga ja činim srećnim'”, rekla je Ema.

Razgovor njenog muža sa prijateljima se nastavio, kaže ona, a jedan muškarac je tada prokomentarisao da bi joj „mnogo pomoglo ako bi malo smršala.“ Ema je rekla da misli da je  napravila je najveću grešku u svom životu, i objasnila kako je poželela da nikada nije ni čula razgovor, ali joj je dr Deloni brzo objasnio da nije uradila ništa loše.

Takođe joj je rekao da je njena priča uticala na mnoge, i savetovao joj da priča o tome šta je čula, razgovara sa svojim mužem.. Osim toga, upozorio ju je da će, ako sve zadrži za sebe, patiti bez razloga i osećati se nesigurno u svom domu i u svojoj koži. Isečak razgovora iz podkasta podeljen je na TikTok-u, gde je od tada pregledan više od pet miliona puta, a više od 10.000 ljudi je komentarisalo objavu, podelilo svoja razmišljanja i savete. “Napravili ste najveću grešku u svom životu?? Princezo, niste uradili ništa loše!”, napisao je jedan korisnik. “To je velika izdaja sa njegove strane, ali to je verovatno najbolja stvar koja je mogla da ti se desi. Njegov gubitak ljubavi, a ne tvoj”, dodao je drugi. “Viša sila vam je naložila da se vratite u sobu. Zaslužujete bolje od njega!”, napisao je treći, a prenosi Mirror.