in

Dečko ju je ostavio zbog druge posle 15 godina veze: U svoje “osvetničko telo” uložila je desetina hiljada dolara!

Stejsi Klark je otkrila da je navodno potrošila 37.000 dolara da poboljša svoj izgled nakon što ju je njen dečko, sa kojim je bila 15 godina, ostavio zbog druge žene šest meseci pre njihovog venčanja.

– Samo sam osetila da moram nešto da uradim. Impulsivno sam odlučila da se operišem – nedavno je rekla za “Truly”, a prenosi “Post”.

Počela je sa očima i korekcijom usana, transplantacijom kose, operacijom grudi, brazilskim liftingom zadnjice, fejsliftingom, liposukcijom i završila vaginoplastikom.

 

 

Pre preokreta koji joj je promenio život, par je izgradio dugotrajnu vezu još u tinejdžerskim godinama.

– Upoznali smo se kada smo imali 14 godina, a onda sam dobila sina kada sam imala 16 godina – rekla je Klark, koja sada ima 33 godine.

– Dobila sam svog drugog sina tada kada sam imala 18 godina.

Otkrila je da se okrenula plastičnoj hirurgiji nakon što je saznala da je njen bivši počeo da izlazi sa drugom ženom ubrzo nakon raskida. Pre ovakvog životnog obrta, Stejsi tvrdi da je bila u zoni komfora i odlučila je da stvori novu sebe. 

 

 

Klark je rekla da je, nakon što je otišla “pod nož”, osetila da joj je samopouzdanje naglo poraslo.

– Operacija mi je dala puno samopouzdanja. Bila sam potpuno druga osoba sa drugačijim izgledom. Osećam se seksepilnije nego što sam ikada bila.

Opisala je svoj pređašnji stil kao “opušten, udoban ili veoma prirodan”. Našalila se da je njen stari izgled veoma drugačiji od izgleda posle operacije, za koji misli da je veoma glamurozan. 

– Ako je neko razmišljao o operaciji nakon što je prošao kroz teška vremena, definitivno bih rekla da uradi to. Ne osuđujem ljude zbog loših odluka. Život je dobar.