in

Bio mu je kao BRAT, a njegovoj deci kao UJAK: Ovako je izgledao TRENUTAK kada je uhvatio NAJBOLJEG prijatelja sa ženom

Neimenovani muškarac, koji je za The Sun otkrio svoju priču, živi u Velikoj Britaniji, ima 38 godina, a supruga 39. Njegov poslovni partner takođe je dobar prijatelj iz detinjstva i ima 37 godina.

– Supruga je vodila knjigovodstvo i pomagala u administraciji. Ponekad bi bila sama u kancelariji sa mojim poslovnim partnerom. Verovao sam im. Bio mi je kao brat, mojoj deci kao stric – priča čovek. Jednog popodneva, klijent je otkazao sastanak u poslednjem trenutku. Odlučio je da se vrati u kancelariju jer je morao da završi nekoliko stvari. Znao je da će njegova žena i poslovni partner biti tamo. Kada se vratio, čuo je čudne zvukove, poput stenjanja.

– Dočekala me najgora scena koja se može zamisliti. Moja žena i partner imaju seks. On je sedeo u svojoj kancelarijskoj stolici, sa pantalonama oko članaka, a ona je imala zakopčanu suknju oko struka… – prisetio se on.

– Bio sam toliko šokiran da sam odmah otrčao u kupatilo da povratim. Kada sam izašao, moja žena je plakala, a partner je otišao. Rekla je da je to bio trenutak ludila i da se to više nikada neće ponoviti – kaže skrhani muškarac, koji od tada nije mogao da se vrati kući i ostao je sa sestrom.

Supruga i poslovni partner me stalno zovu, ali nisam spreman za razgovor. Ne znam kako da ostanem u braku ili da ponovo radim ni sa jednim od njih. Svo poverenje je nestalo i moj život je u komadima. Ne znam kako ću se ikada oporaviti od toga – dodao je on.

BONUS VIDEO