in

Bila je sama sebi ružna, pa je odlučila da “kupi” lepotu: Izoperisala se do neprepoznatljivosti, počela je sa 16 godina, a sada je zavisna!

Iako kaže da se ne prepoznaje i da joj se veći deo lica ne pomera, zvezda društvenih mreža, Mia Dio je zadovoljna svojim novim izgledom. Obožavateljka kozmetičkih tretmana priznala je da je potrošila 28.748 evra na tretmane kako bi ulepšala svoje lice.

Počela je sa zahvatima sa samo 16 godina.

 

 

– Prvo što sam sebi uradila je to što sam zapravo počela sa svim kada sam bila jako mlada, i koristila sam lažnu ličnu kartu kada sam imala samo 16 godina da bi mi uradili filer za usnama, priznaje ona.

Dodaje i da se nakon prvog filera vraćala po još. Dakle, još je tad postala zavisna od filera za usne.

– Odlučila sam se za najjeftiniji filer u tom trenutku pa ni ne znam šta sam tačno stavljala u usne, kaže Mia.

Nakon srednje škole Mia je potrošila 4.600 evra na sređivanje nosa.

 

 

– Konačno sam imala dovoljno novca da sredim nos pa sam odmah nakon mature uplatila i otišla na rinoplastiku. Sredila sam samo vrh nosa, i rezultat je bio toliko sličan mom prirodnom nosu, samo je postao malo više prćast, što mi je zapravo samo podiglo lice, objašnjava.

Mia je zatim počela da eksperimentiše s botoksom kako bi sprečila pojavu bora.

Takođe sam počela da eksperimentišem s botoks zahvatima. Iako je bilo jako zabavno eksperimentisati s ovim, rezultati nisu dugotrajni kaže Mia te priznaje kako uprkos kratkotrajnim rezultatima, ona i dalje koristi tretmane za važne događaje.

 

 

Nakon ovoga Mia je otputovala i u Tursku kako bi sredila zube, piše “The Sun”.

– Poslala sam poruku stomatološkoj klinici u Bodrumu u Turskoj, uradila sam 20 keramičkih navlaka, dodaje Mia koja je od tada imala više botoks tretmana, filere u jagodicama, a sve to doteruje svakih nekoliko meseci.

 

 

Influenserka je takođe operisala i grudi.