in

Uhapšen muškarac koji je pretukao generala u penziji Vukajla Čađenovića

Uhapšen muškarac koji je pretukao generala u penziji Vukajla Čađenovića
Uhapšen muškarac koji je pretukao generala u penziji Vukajla Čađenovića

Policija je danas po nalogu Drugog osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu uhapsila Adisa S. zbog sumnje da je on jedan od napadača koji su brutalno pretukli generala u penziji Vukajla Čađenovića (75), saznaje Kurir.

Foto: Drustvene mreze

.

Uhapšenom je određeno zadržavanje po nalogu Drugog osnovno javnog tužilaštva.

Podsećanja radi, Više javno tužilaštvo u Beogradu dalo je nalog Drugom osnovnom javnom tužilaštvu kako bi u saradnji sa policijom uspeli da se otkriju, a potom i procesuiraju napadači.

– General u penziji napadnut je 10. maja oko 21 čas na autobuskoj stanici na Trošarini. Navodno su ga tukla trojica muškaraca, a on je istražiteljima ukazao da mu je jedan od napadača možda poznat odranije, kao sin bivšeg kolege – podseća izvor.

Oglasio se general

– Tačno je da se desio incident, da sam zadobio povrede, ali sada sam dobro! Izašao sam iz bolnice, povrede su sanirane, utvrđeno je da nisu opasne po život. Dakle, nije ništa opasno, biću valjda dobro – rekao je general u penziji, Vukajlo Čađenović za “Novosti”.

Nezvanično, jedan od njih je “poznat” generalu.

– Istina, jedan mi je možda poznat odranije, kao sin bivšeg kolege, ali ne mogu i da tvrdim. To je posao nadležnih organa, oni nek istraže ko su napadači i koji je njihov motiv bio da nasrnu na mene. Ne treba prerano donositi zaključke, niti medijski naduvavati celu stvar. To će utvrditi istraga – rekao je Čađenović.

(Kurir, Blic)

Autorska prava Blic / Tekst / Slika / Video /