in

Snimak jezive nesreće kod Obrenovca u kojoj je poginuo motociklista

Snimak jezive nesreće kod Obrenovca u kojoj je poginuo motociklista
Snimak jezive nesreće kod Obrenovca u kojoj je poginuo motociklista

Mladić (29), poginuo je u teškoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila jutros u selu Zvečka kod Obrenovca, a sada se na društvenim mrežama pojavio snimak stravičnog sudara motocikliste sa kombijem.

Milan Vuković

Foto: Društvene mreže / screenshot

Milan Vuković

O silini udara svedoči snimak koji je objavljen na instagram profilu “192_rs”, a na kojem se vidi kako se motocikl koji se kretao velikom brzinom zakucao u kombi koji je, kako se pretpostavlja, pokušao da se uključi u ulicu.

Prema rečima meštana ovog sela, vozač motocikla se kretao velikom brzinom.

Kako je ranije za “Blic” rekao jedan od očevidaca nesreće za “Blic”, mladić je nepomično ležao na sred ulice u lokvi krvi.

“Projurio je kroz selo, a onda se zakucao u kombi”

Projurio je kroz selo, a onda se direktno zakucao u kombi. Sirene su odzvanjale. Nismo znali o čemu se radi dok nismo videli lokvu krvi, Hitnu pomoć, policiju. Ulica je bila blokirana, a njemu nije bilo spasa. Po ulici su bili rasuti delovi vozila – rekao je za “Blic” meštanin sela Zvečka.

Za 12 sati poginulo 5 osoba

U subotu u noćnim satima i u nedelju u ranim jutarnjim satima došlo je do značajnog pogoršanja stanja bezbednosti saobraćaja na putevima Republike Srbije, saopštio je MUP.

Za samo 12 sati dogodilo se 9 saobraćajnih nesreća u kojima je čak pet lica smrtno stradalo, a povrede je zadobilo 11 lica.

Autorska prava Blic / Tekst / Slika / Video /