in

Saslušan muškarac koji je pretukao Vukajla Čađenovića, generala u penziji: Evo kako se branio

U Drugom osnovnom javnom tužilaštvu u Beogradu, nakon što mu je određeno zadržavanje, danas je saslušan osumnjičeni S.A. za događaj od dana 10. maja ove godine, u kojem je general u penziji Vukajlo Čađenović zadobio povrede.

.

Foto: Drustvene mreze

.

Osumnjičeni je iskoristio zakonsko pravo da ne iznosi odbranu za krivična dela koja su mu stavljena na teret- Teška telesna povreda, Nasilničko ponašanje i Ugrožavanje sigurnosti.

Nakon saslušanja, podnet je predlog za određivanje pritvora Drugom osnovnom sudu u Beogradu, kako ne bi uticao na svedoke i kako ne bi ponovio krivično delo ili učinio krivično delo kojim preti.

Oglasio se general

– Tačno je da se desio incident, da sam zadobio povrede, ali sada sam dobro! Izašao sam iz bolnice, povrede su sanirane, utvrđeno je da nisu opasne po život. Dakle, nije ništa opasno, biću valjda dobro – rekao je general u penziji, Vukajlo Čađenović.

Nezvanično, jedan od njih je “poznat” generalu.

Vukajlo Čađenović

Foto: Drustvene mreze

Vukajlo Čađenović

– Istina, jedan mi je možda poznat odranije, kao sin bivšeg kolege, ali ne mogu i da tvrdim. To je posao nadležnih organa, oni nek istraže ko su napadači i koji je njihov motiv bio da nasrnu na mene. Ne treba prerano donositi zaključke, niti medijski naduvavati celu stvar. To će utvrditi istraga – rekao je Čađenović.

Autorska prava Blic / Tekst / Slika / Video /