in

Rođaka bake (96) koju je silovao mladić (23) usred dana u Beogradu: “Pretio joj je da će je ugušiti”

Julijanu R. (96) silovao je S. Z. (23) u beogradskom naselju Leštane 7. maja ove godine, a nesrećnu staricu pronašao je njen unuk Goran G. Goranova majka ispričala je detalje ovog gnusnog zločina.

Foto: Rina

Policija ilustracija

– Baka Julijana je i dalje u šoku. To je stara žena, jadna ne zna ni šta je snašlo, ali evo oporavlja se polako. Moj sin Goran je našao u stravičnom stanju. Bila je sva krvava, sa modricama, plava… Plakala je i ležala. Moj sin je posle krvnika došao samo 10, 15 minuta kasnije. Ne smem da zamislim šta bi bilo da ga je zatekao unutra. Dete bi mi otišlo na robiju… Baka živi u samom centru, da neko tako uleti usred dana i to uradi, pa to je strašno. Mi nismo znali šta se desilo, nego je moj sin krenuo da je obiđe, mi je dnevno obilazimo po tri-četiri puta, ona je sama. I kada je Goran došao do bakine kuće, prvi komšija mu je rekao da je iz kuće izašao neki mladić, da je pobegao – kaže supruga Julijaninog sestrića.

Ističe da ne poznaje napadača, niti da zna kako je on “došao” do njihove rođake.

– Ne znamo ko je taj što je napao, čula sam da je iz Leskovca, ali da se “vuče” tu po Leštanima. Kako je on došao u kontakt sa njom ja ne znam. Znam da joj je pretio da će je ugušiti, da će je ubiti, možda bi je i ubio, ko zna. Ona je jauknula, onda je on uhvatio i napao. Posle je došao moj sin i zatekao je takvu na krevetu. Ona mu je rekla šta je bilo, zvao je policiju i Hitnu. Ja sam sa njom provela celu noć u policiji i po lekarima… Šta da vam kažem – rekla je ona.

Podsetimo, policija je za svega nekoliko sati rešila ovaj slučaj i uhapsila osumnjičenog S.Z. (23) koji je silovao staricu (96).

Kako saznajemo, nesrećna žena je rekla da je tog dana u njenu kuću ušao njoj nepoznati mladić. Tražio joj je novac, a kada je rekla da nema odlučio je da je siluje. Starica je tokom istrage rekla da je “pokušala da dozove pomoć, ali joj je on rukama zapušio usta i rekao da će je ubiti ako bude vrištala”.

I onako jedva pokretnu ženu bacio je na krevet i počeo da se iživljava nad njom. Nesrećnu ženu sa povredama po telu našao je unuk i pozvao policiju i Hitnu pomoć.

Istog dana policija je po nalogu Višeg javnog tužilaštva u Beogradu uhapsila S.Z. kojem je posle saslušanja određen pritvor do 30 dana zbog silovanja.

S.Z. je, nezvanično, satima usred dana silovao staricu.

Nesrećna žena pregledana je i ginekološki, a lekari su potvrdili da je silovana.

(Telegraf.rs)

Autorska prava Blic / Tekst / Slika / Video /