in

Ovo su najtraženiji begunci u Srbiji: Ako vidite Vasilija, Marka i Jetimira, odmah zovite policiju

Vasilije Gačević (23) i Marko Daničić, ubice MMA borca Stefana Savića koji su usmrtili mladića u centru Beograda, nestali su bez traga. U bekstvu se nalaze već tri meseca. Slična situacija je i sa Jetmirom Gočajem, ubicom Ivane Krivokapić (26) koja je pronađena mrtva u iznajmljenom stanu na Zvezdari. Nakon zločina, Jetmir je napustio Srbiju i već godinu i pet meseci izbegava pravdu. Postavlja se pitanje: Gde su najtraženiji begunci u Srbiji i da li će biti pronađeni?

Foto: MUP, Snežana Krstić / Ringier

.

Ubistvo Stefana Savića, MMA borca dogodilo se u noći između 23. i 24. februara na Dorćolu kada su, kako se sumnja, ubice sačekale žrtvu ispred kafića u kojem je bio sa društvom, te ga jurili sve do Dunavske ulice gde su ga sačekali i monstruozno ubili.

Nadzorne kamere su snimile napad, a “Blic” je došao i u posed jednog snimka na kojem se vidi kako Savić beži od dvojice ubica, koji se posle manje od minuta vraćaju, opušteno šetajući, kao da nekoliko trenutaka pre toga nisu ubili Savića i teško ranili mladića Stefana M. (32) koji je želeo da obrani žrtvu.

Podsetimo, Ministarstvo unutrašnjih poslova je raspisalo potragu za ubicama, Markom Daničićem (23) i Vasilijem Gačevićem (23).

Vasilije Gačević i Marko Daničić

Foto: MUP Srbije / MUP

Vasilije Gačević i Marko Daničić

Policija poziva sve građane da se, ukoliko imaju informacije o kretanju i boravištu osumnjičenih, jave Policijskoj upravi za grad Beograd, na brojeve telefona:

  • 011/279 74 77
  • 066/889 42 07
  • 066/878 23 05
  • kao i na 192 ili najbližoj policijskoj stanici
Marko Daničić i Vasilije Gačević

Foto: MUP Srbije / MUP

Marko Daničić i Vasilije Gačević

Ubica Ivane Krivokapić

Ivana Krivokapić (26) brutalno je ubijena pre godinu dana i pet meseci u iznajmljenom stanu na Zvezdari, a za osumnjičenim, inače njenim emotivnim partnerom Jetmirom Gočajem (24) i dalje se traga.

Ivana Krivokapić i Jetmir Gočaj

Foto: Milan Ilić, Društvene mreže / Ringier

Ivana Krivokapić i Jetmir Gočaj

Ivanin ubica je uspeo je izmaći pravdi, uprkos međunarodnoj poternici. Ipak, situacija ostaje kompleksna, a porodica nastavlja svoju borbu za pravdu i istinu u vezi sa smrću njihove voljene Ivane.

Ivana Krivokapić

Foto: Drustvene mreze

Ivana Krivokapić

Ivana se danima nije javljala na telefon, kada su zabrinuta braća odlučila da odu do njenog stana na Zvezdari 24. decembra prošle godine. Morali su da razvale vrata stana i tada su zatekli telo nesrećne devojke.

Ivana Krivokapić i Jetmir Gočaj

Foto: Drustvene mreze

Ivana Krivokapić i Jetmir Gočaj

Devojka je zatečena otkopčanih pantalona i podignute bluze sa vidljivim modricama po vratu. Kasnije se ispostavilo da je imala povrede i na prstima šake, što ukazuje da se borila sa svojim ubicom.

Autorska prava Blic / Tekst / Slika / Video /