in

Ovo je Dragana koja je poginula kod Žitorađe

Ovo je Dragana koja je poginula kod Žitorađe
Ovo je Dragana koja je poginula kod Žitorađe

Dragana S. iz sela Samarinovac kod Žitorađe, koja je poginula u teškoj saobraćajnoj nesreći prekjuče u Držanovcu, majka je troje maloletne dece.

.

Foto: Drustvene mreze

.

Prema rečima meštana ovog sela, ona se nalazila na kvadu kojim je upravljao njen suprug I.S., kada je terenski četvorotočkaš pod još neutvrđenim okolnostima sleteo sa kolovoza na krivini u susednom selu Držanovac.

Nesrećna žena prevezena je u Dom zdravlja u Žitorađi, ali je preminula od zadobijenih povreda, uprkos naporima lekara da joj spasu život.

Kako je “Blic” pisao, u Samarinovcu, poznatom poljoprivrednom selu u opštini Žitorađa, svi saosećaju sa bolom porodice nastradale žene.

Dragana S.

Foto: Drustvene mreze

Dragana S.

– Katastrofa, ovo je velika tragedija. Mlađi su ljudi, žena ima oko 35 godina, imaju troje dece; najstarija ćerkica ima 10 godina i ide u četvrti razred, njena mlađa sestra ima sedam godina i završava prvi razred, a najmlađi dečak ima samo tri godine. Znamo ih iz sela, dobri su to ljudi. Suprug radi u jednoj fabrici, ne znamo kako je došlo do nesreće, ali je svakako strašna tragedija – ispričala je za “Blic” komšinica iz sela.

Autorska prava Blic / Tekst / Slika / Video /