in

Očajan bivši muž Ane Ličnik (34) dva meseca traga za njom: “Sumnjam na ubistvo”

Ana Ličnik (34) nestala je u nedelju, 24. marta. Vozila se javnim prevozom, a po izlasku iz autobusa broj 23 joj se gubi svaki trag. Ipak, ona je u autobusu zaboravila torbu, u kojoj je bio dokument sa brojem telefona Aninog bivšeg muža.

.

Foto: Blic TV, privatna arhiva / Ringier

.

Njen bivši partner Ivan Janjić, gostujući u “Jutro na Blic”, kaže da je svoju bivšu partnerku poslednji put video 15. marta. Ani Ličnik (34) gubi se svaki trag 24. marta, a očajni Ivan apeluje sve da mu se jave ukoliko imaju bilo kakvu informaciju o njoj.

Ivan Janjić, bivši suprug nestale Ane Ličnik

Foto: Blic TV / screenshot

Ivan Janjić, bivši suprug nestale Ane Ličnik

Kako kaže, poslednji put videli su se desetak dana pre njenog nestanka kako bi rešili određene papirološke stvari. Popili su piće, kasnije razmenili nekoliko poruka, a ništa nije ukazivalo na to da se Ana ne oseća dobro ili da ima neki problem.

– Mi smo ostali u dobrim odnosima. Kada smo se videli bila je vesela, kao što je uvek i bila – kaže Janjić.

Ana Ličnik

Foto: Društvene mreže / screenshot

Ana Ličnik

Anine stvari, koje su ostale u autobusu, pronašao je izvesni Zlatko, koji ga je i kontaktirao.

– Kontaktirao me je izvesni Zlatko 24. marta i rekao mi da je pronašao Anine stvari. Tu je bila knjižica sa njenim dokumentima, lična karta, vozačka dozvola i telefon. Ja sam prihvatio te stvari očekujući da će se Ana javiti na svoj telefon. Međutim, to se nije desilo, znao sam šifru njenog telefona, skinuo sam je i počeo sam da zovem ljude iz njenog imenika. Međutim, niko mi nije dao informaciju gde bi ona mogla da bude. To mi je bilo sumnjivo. Dan posle sam otišao u policijsku stanicu, tamo su mi rekli da sačekam još par dana, možda se ona javi. Kako se nije javila, otišao sam da prijavim njen nestanak – kaže Janjić.

Ivan Janjić, bivši suprug nestale Ane Ličnik

Foto: Blic TV / screenshot

Ivan Janjić, bivši suprug nestale Ane Ličnik

Do danas on ima informacije koje ima i javnost, a to je da je Ana poslednji put viđena u autobusu broj 23, kako silazi sama kod Vidikovca. Policija je uhvatila kako prelazi preko puta radnje gde je sišla i tu joj se gubi svaki trag, kaže Janjić.

– Mi smo imali lep brak, iako nismo bili zvanično venčani. Uvek je bila uz mene. Razišli smo se prošle godine u julu. S obzirom na to da je prošlo vremena koliko je prošlo i da je Ana prodala stan neposredno pre nestanka, ne mislim da se tu desilo nešto dobro. Sve manje imam nade da ću je naći živu, mislim da bi policija trebalo da krene da istražuje i ubistvo. Prošlo je mnogo vremena, ako se u roku od mesec dana ne nađe osoba, jako su male šanse da je živa – kaže Janjić.

Ivan Janjić, bivši suprug nestale Ane Ličnik

Foto: Blic TV / screenshot

Ivan Janjić, bivši suprug nestale Ane Ličnik

Kako ističe, na njemu je rađen poligraf, što je uobičajen proces.

– Ana ima tetku, brata i sestru, ali sa njima nikada nije bila u nekim odnosima. Nije mi se žalila ni na šta – kaže Janjić. On ne isključuje nijedan scenario, pogotovo ne one najcrnje. Kako kaže, Ana je nedavno prodala i stan, imala je novca, pa je moguće i da je bila žrtva ucene ili moguća meta.

– Ljudi se ubijaju i za manje pare. Pozivam sve koji nas gledaju ako imaju bilo koju informaciju o Ani Ličnik neka pozovu 192 ili mene na broj: 061/ 205 09 70.

Blic TV

Foto: Blic TV / Ringier

Blic TV

Autorska prava Blic / Tekst / Slika / Video /