in

Novi detalji stravičnog zločina na Novom Beogradu: Ubica i ranije bio nasilan, Lela ga prijavljivala

Lelu S. (55) ubio je u sredu emotivni partner Nikola L. u stanu u Gandijevoj ulici na Novom Beogradu, a potom izvršio samoubistvo. nesrećna žena je nasilnika tri puta dosad prijavila za nasilje i svaki put su mu izricane hitne mere.

Foto: Ringier / Ringier

najnovija vest

Stravičan zločin dogodio se u sredu, a kako se saznaje, Lela i Nikola su iz Požarevca. Lela se pre nekoliko meseci doselila u Beograd, dok je ubica došao kobnog dana kada se zločin dogodio.

“Izrečene hitne mere”

Ovo nije prvi put da nesrećna žena trpi nasilje i već je napadača nekoliko put dosad prijavljivala nadležnim organima.

.

Foto: Ringier

.

Nesrećna žena je tri puta dosad prijavljivala Nikolu L. za nasilje i svaki put dosad su mu bile izrečene hitne mere. Ona se nedavno odselila za Beograd, dok je Nikola iz Požarevca došao u sredu, tog dana kada je počinio gnusni zločin – kaže izvor.

Sklonila se kod majke u stan kako bi pobegla od nasilnika

Prema nezvaničnim informacijama, sumnja se da se ubijena Lela sklonila kod majke u stan, kako bi se spasila od nasilnika.

Podsetimo, kobnog dana ubica je došao u stan žene i sa vrata krenuo da se svađa i napada je.

.

Foto: Oliver Bunić / Ringier

.

Ubrzo je fizički nasrnuo na nju, a prema nezvaničnim informacijama, sin nesrećne žene je istrčao iz stana u nameri da pozove pomoć.

Za to vreme, ubica je nasmrt izbo nožem Lelu, a zatim izvršio samoubistvo. Tela je zatekao sin nesrećne žene, a Hitna pomoć je mogla samo da konstatuje smrt po dolasku na teren.

(Nova)

Autorska prava Blic / Tekst / Slika / Video /