in

Na umrlici majke ubice Danke Ilić nijedno ime: Evo kada i gde će biti sahranjena

Majka osumnjičenog za ubistvo devojčice iz Bora preminula je juče, a danas je završena njena obdukcija, tako da nema prepreka za njenu sahranu koja je zakazana za sutra.

.

Foto: Ustupljene fotografije

.

Svetlana Dragijević (69) majka Dejana Dragijevića(50) osumnjičenog za ubistvo male Danke Ilić(2) preminula je juče iznenada dok je bila na kafi kod komšija, porodice Žarka Todorovića.

Njena sahrana će se obaviti 17.maja u 13.30 sati na groblju u Zlotu.

Na umrlici je naveden pogrešan datum smrti žene, budući da piše da je umrla u četvrtak, a u stvari se to dogodilo dan ranije. Takođe, još jedan detalj šokirao je javnost, a to je da na njenoj umrlici nema nijednog imena. Poslednji pozdrav uputili su joj grupno “njeni najmiliji”.

.

Foto: MUP Srbije, Facebook / MUP

.

– Ona će sutra biti sahranjena pored sina Dalibora, a opelo počinje u 13. 30 časova – kaže komšija.

Kako se saznaje, advokati porodice Dragijević poslali su dopis Višem sudu u Zaječaru da odobri Svetlaninom suprugu Radoslavu i sinu Dejanu da prisustvuju sahrani.

.

Foto: Mitar Mitrović, Društvene mreže / Ringier

.

Javili su mi da je sud odobrio mom klijentu Radoslavu da prisustvuje sahrani supruge koja će biti obavljena sutra – rekao je advokat Milinko Jovanović koji dodaje da nema saznanja da li je isto odobreno i za Dejana čija je advokatica takođe podnela dopis.

Svetla je, da podsetimo, preminula juče dok je bila kod komšija.

– Njoj je iznenada pozlilo i ona je preminula. Svetlana je od 4. aprila živela sama, pošto je policija uhapsila njenog sina Dejana Dragijevića (50), zbog sumnje da je ubio Danku Ilić. Dva dana kasnije, policija je uhapsila i njenog muža Radoslava, ali i mlađeg sina Dalibora – kaže izvor i podseća da je Dalibor Dragijević umro u pritvoru.

Autorska prava Blic / Tekst / Slika / Video /