in

Komšije progovorile o smrti majke osumnjičenog za ubistvo Danke Ilić

Komšije progovorile o smrti majke osumnjičenog za ubistvo Danke Ilić
Komšije progovorile o smrti majke osumnjičenog za ubistvo Danke Ilić

“Žalila nam se pre nekoliko dana da se ne oseća dobro, da joj je pozlilo”, ovako komšije majke osumnjičenog za ubistvo Danke Ilić, Svetlane Dragijević pričaju za “Blic” o poslednjim danima pred njenu smrt.

Selo Zlot, kuća osumnjičenog Dejana Dragijevića

Foto: Dijana Bogosav / Ringier

Selo Zlot, kuća osumnjičenog Dejana Dragijevića

Kako oni navode, sve što se dešava za njih je zastrašujuće. Nakon hapšenja osumnjičenog Dejana Dragijevića i njegovog oca Radeta, te preminulog brata Dalibora, kuća porodice Dragijević u selu Zlot ostaje zatvorena.

.

Foto: Dejana Kecić / Ringier

.

– Nismo sa njima pričali 40 godina iako žive blizu. Šta su muškarci iz te kuće napravili i šta je istina, ne znamo. U svakom slučaju je strašno sve što se dogodilo – kaže jedna komšinica.

Umrla prirodnom smrću

Kako je “Blic” pisao, Svetlana je navodno preminula prirodnom smrću.

Svetlana se juče oglasila za medije, gde je i sama istakla da je bolesna i bespomoćna.

Podsećamo, pored Dejana koji je priznao zločin u Beogradu u zatvorskoj psihijatrijskoj bolnici na veštačenju se nalazi i Srđan Janković, koji je kolima udario dete. Telo male Danke odneli su i bacilli na divlju deponiju na Starobanjskom putu.

Dva dana kasnije, Dejan Dragijević je u saučesništvu sa bratom Daliborom i ocem Radoslavom telo deteta premestio na drugu lokaciju, koju ne želi da otkrije, tako da telo male Danke Ilić, nakon više od dva meseca još uvek nije pronađeno.

Dejanov brat ,Dalibor Dragijević je nakon hapšenja preminuo u Policijskoj stanici u Boru, dok se otac Radoslav Dragijević još uvek nalazi u produženom pritvoru.

Više o smrti majke Dejana Dragijevića, čitajte u posebnoj vesti.

Autorska prava Blic / Tekst / Slika / Video /