in

Fudbaler Adem Ljajić na trežnjenju: Evo šta trenutno radi u policijskoj stanici

Fudbaler Adem Ljajić na trežnjenju: Evo šta trenutno radi u policijskoj stanici
Fudbaler Adem Ljajić na trežnjenju: Evo šta trenutno radi u policijskoj stanici

Adem Ljajić trenutno se nalazi na trežnjenju u policijskoj stanici na Novom Beogradu, nakon niza krivičnih dela koja je počinio u teško alkoholisanom stanju.

Foto: Ringier / Ringier

najnovija vest

Kod sebe u trenutku hapšenja nije mogao službenim licima da pokaže svoju ličnu kartu pošto je nije poneo sa sobom, što je još jedan u nizu prekršaja.

Sada se nalazi u stanici, gde će mu nivo alkohola u krvi biti proveravan na svakih sat vremena, do potpunog otrežnjenja.

Povodom toga može u policiji ostati do narednih 48 sati. Prethodno je uhapšen sa 2.2 promila alkohola u krvi.

“Sve ću vas pobiti kao paščad!”

Kako je “Blic” pisao, Adem Ljajić (33) je sa još jednim NN licem ušao u hotel u vidno alkoholisanom stanju, hteli su da uđu u bar ali im je recepcioner rekao da isti ne radi. Adem je nakon toga ušao u šank, vređao ga i pretio i uhvatio za revere, dok je NN lice takođe vređalo i pretilo.

Prilikom obavljanja razgovora sa Ademom Ljajićem, on je odbio da da ličnu kartu na uvid, vređao je i pretio policiji, iz kog razloga je doveden u PS.

Za vreme dovođenja pretio je patroli da ih je video i da će ga zapamtiti, a po dolasku u PS pretio je rečima “Sve ću vas pobiti kao paščad”.

Isti je smešten u hotel sa igračima i rukovodstvom FK Novi Pazar, a PS Novi Beograd ima uspostavljen skraćeni pozornički rejon, u vezi obezbeđenja objekta smeštaja ekipe.

(Telegraf, Blic)

Autorska prava Blic / Tekst / Slika / Video /