in

Devojka pokušala samoubistvo u Novom Sadu: Izletela na put i skočila na automobil

Devojka pokušala samoubistvo u Novom Sadu: Izletela na put i skočila na automobil
Devojka pokušala samoubistvo u Novom Sadu: Izletela na put i skočila na automobil

U saobraćajnoj nezgodi koja se sinoć dogodila u novosadskom naselju Detelinara devojka koja je povređena i kolima Hitne pomoći transportovana u bolnicu svojevoljno je izletela na put. Kako je objavljeno na Instagram stranici 192_rs, devojka je sedela na klupici u Ulici Kornelija Stankovića u Novom Sadu, a onda je iznenada ustala, zatrčala se i skočila pred automobil koji je naišao u tom trenutku.

Foto: Snežana Krstić / Ringier

Ilustracija

Na sreću, vozilo se nije kretalo velikom brzinom, pa je vozač uspeo dovoljno da uspori, inače bi se ova nezgoda završila tragičnim ishodom.

U komentarima na fotografiju sa lica mesta navedeno je da je devojka bila pod uticajem alkohola i da je izjavila da je želela da se ubije.

Uviđaj na licu mesta obavila je saobraćajna policija koja je uzela i izjave od svedoka ove bizarne saobraćajene nezgode.

SOS telefon za pomoć osobama koje razmišljaju o samoubistvu

Broj 0800/309-309, opcija 1, SOS telefon je koji radi 24 sata, a na koji se javljaju stručnjaci za sprečavanje samoubistva – lekari Klinike za psihijatrijske bolesti “Dr Laza Lazarević”. Svi pozivi su anonimni i besplatni.

Služba urgentne psihijatrije prima pacijente 24 sata bez zakazivanja, bez knjižice i bez plaćanja, a Centar za mentalno zdravlje od 9 do 18 prima takođe bez zakazivanja.

Ukoliko vam je potrebna pomoć, svakog dana možete pozvati i volontere Centra “Srce” od 14 do 23 časa na broj telefona 0800-300-303 ili im se obratiti mejlom na vanja@centarsrce.org, kao i preko četa na sajtu www.centarsrce.org.

Volonteri razgovaraju s ljudima koji su usamljeni, uznemireni, povređeni, tužni, očajni, nesigurni.

Autorska prava Blic / Tekst / Slika / Video /