in

Detalji teške saobraćajne nesreće kod Kragujevca: Povređene četiri osobe, među kojima i dvoje dece

Četiri osobe, među kojima i dve maloletne, povređene su u današnjoj saobraćajnoj nesreći do koje je došlo u Divostinu, kod Kragujevca.

Foto: G. Srdanov / Ringier

Ilustracija

Hitna pomoć je zbrinula i prevezla u Urgentni centar majku i njeno dvoje dece iz jednog vozila, kao i muškarca koji se nalazio u drugom automobilu.

Prema prvim informacijama, Z.P. (36) zadobila je povrede ramena i grudnog koša. Njen sin N.P. (11) zadobio je ogrebotine, dok ćerka Z.P. (9) nema vidljivih povreda, ali se žalila na bol u stomaku. Kako je rečeno u kragujevačkom Zavodu za urgentnu medicinu, niko nije životno ugrožen.

Direktan sudar dva automobila

Muškarac M.S. (36) koji je bio u drugom automobilu, zadobio je povrede glave, vrata i grudi, ali je njegovo stanje stabilno.

Nesreća se dogodila nešto posle 18 časova u selu Divostin nedaleko od Kragujevca tako što je jedno vozilo iz, za sada neutvrđenih razloga, prešlo u suprotnu traku, gde je došlo do direktnog sudara.

Oba automobila završila su u kanalu pored puta, a pored ekipa Hitne pomoći i policije, morali su da intervenišu i vatrogasci-spasioci, kako bi izvukli povređene.

Na mestu udesa obavljen je uviđaj.

(Kurir)

Autorska prava Blic / Tekst / Slika / Video /