in

Detalji smrti majke osumnjičenog za ubistvo Danke Ilić: “Iznenada joj je pozlilo dok je bila kod komšinice”

Svetlana Dragijević, majka Dejana Dragijevića osumnjičenog za ubistvo Danke Ilić preminula je danas u kući kod komšinice, saznaje “Blic”.

Foto: Đorđe Kojadinović / Ringier

.

– Bila je bolesna, iznenada joj je pozlilo. Preminula je prirodnom smrću – navodi izvor “Blica”.

Svetlana se juče oglasila za medije, gde je i sama istakla da je bolesna i bespomoćna.

“Nema ni času vode ko da mi primakne”

– Bespomoćna sam i bolesna. Pala sam ispred kuće na stepeništu i onesvestila se, sada ugruvana danima ležim u krevetu. Nema ko ni čašu vode da mi primakne. Niko me više ne posećuje. Ponekad neko dođe iz komšiluka ali retko, baš kad imaju vremena. Život mi je skroz upropašćen. Jednog sam sina sahranila , drugi je u zatvoru , Rade zatvoren. Ja ni do doktora ne mogu da odem sama . Snalazim se kako znam i umem – rekla je juče Svetlana Dragijević, koja je samo jednom u Višem javnom tužilaštvu od kada se zločin dogodio u prisustvu tadašnjeg advokata Nebojše Živanovića dala iskaz da o ubistvu male Danke ništa ne zna i dobila status povlašćenog svedoka.

Podsećamo, pored Dejana koji je priznao zločin u Beogradu u zatvorskoj psihijatrijskoj bolnici na veštačenju se nalazi i Srđan Janković, koji je kolima udario dete. Telo male Danke odneli su i bacilli na divlju deponiju na Starobanjskom putu.

Dva dana kasnije, Dejan Dragijević je u saučesništvu sa bratom Daliborom i ocem Radoslavom telo deteta premestio na drugu lokaciju, koju ne želi da otkrije, tako da telo male Danke Ilić, nakon više od dva meseca još uvek nije pronađeno.

Dejanov brat ,Dalibor Dragijević je nakon hapšenja preminuo u Policijskoj stanici u Boru, dok se otac Radoslav Dragijević još uvek nalazi u produženom pritvoru.

Više o smrti majke Dejana Dragijevića, čitajte u posebnoj vesti.

Autorska prava Blic / Tekst / Slika / Video /