in

Dečaku se bore za život zbog Tik Tok izazova? Novi detalji nesreće na Novom Beogradu

Dečaku se bore za život zbog Tik Tok izazova? Novi detalji nesreće na Novom Beogradu
Dečaku se bore za život zbog Tik Tok izazova? Novi detalji nesreće na Novom Beogradu

U saobraćajnoj nesreći koja se dogodila sinoć na Novom Beogradu, teško je povređen dečak (10), a lekari u Urgentnom centru sada mu se bore za život.

ilustracija

Foto: Shutterstock, Vovantarakan Shutterstock / RAS Srbija

ilustracija

Prema rečima očevidaca, deca iz kraja su se često igrala u toj ulici. Prodavačica iz butika kaže za “Blic” da postoji mogućnost da je u pitaju bio opasni Tik – Tok izazov. Sumnje da je to u pitanju podgreva način ponašanja grupe dečaka sa kojom je u društvu bio dečak koji je nažalost udaren kolima.

Nesreća na Novom Beogradu se dogodila tako što su se deca igrala na način da su pretrčavali ulicu levo – desno. Posle kraće međusobne prepirke, dečak (10) je uzeo u druga 200 dinara, a zatim pokušao da pobegne trotinetom. U tom trenutku naišlo je vozilo marke “pežo”, kojim je upravljala žena i udarilo dečaka.

Da podsetimo, pojavom Tik Toka na našim prostorima, krenuo je niz opasnih izazova, a među njima i jedan gde deca bacaju sitan predmet na put, a zatim kada vide da dolaze kola istrčavaju ispred njih pod izgovorom da hoće da dohvate bačeni predmet.

.

Foto: Snežana Krstić / Ringier

.

Slična situacija se desila u Novom Sadu

Takva jedna strašna situacija desila se u Novom Sadu prošle godine, u blizini novosadske osnovne škole. Upućeno je upozorenje roditeljima, a čitav slučaj prijavljen policiji.

Takođe, još jedan Tik – Tok izazov postojao je pre par godina, gde su učenici osnovnih škola u Srbiji, pretrčavali ulicu kada se upali crveno svetlo za pešake, a zeleno za vozače, i na taj način ugrožavali sopstvene živote.

Autorska prava Blic / Tekst / Slika / Video /