in

Bivšem mužu advokatice Irine Borović zabranjen prilazak: Prijavila ga zbog nasilja u porodici

Igor Munjić, kog je sinoć za nasilje u porodici prijavila bivša supruga, advokatica Irina Borović, pušten je na slobodu posle saslušanja u policiji i izrečena mu je mera zabrane približavanja i komuniciranja sa bivšom suprugom.

Foto: Zoran Žestić / Tanjug

.

Kako Kurir nezvanično saznaje, svađa između bivših supružnika dogodila se prilikom primopredaje deteta koje su dobili dok su bili u braku.

– Advokatica je pozvala policiju i prijavila nasilje u porodici. Patrola je izašla na adresu i zatekla Irinu Bojović koja je, navodno, rekla da je bivši suprug posle rasprave i fizički napao. Policija je izrekla meru zabrane prilaska i komuniciranja koja može da traje 48 sati. O svemu je obavešteno Prvo osnovno javno tužilaštvo u Beogradu koje će predložiti da ta mera bude produžena – kaže izvor Kurira.

Prema njegovim rečima, tužilaštvo je od policije zatražilo i da dostavi detaljan izveštaj o incidentu, nakon čega će biti odlučeno da li ima elemenata za pokretanje krivičnog postupka protiv Igora Munjića.

– Zatražen je izveštaj i provere, kako bi bila doneta odluka o eventualnom pokretanju krivičnog postupka za nasilje u porodici – dodaje naš sagovornik.

Prema njegovim rečima, zabrana prilaska koja je izrečena bivšem suprugu advokatice, na njeno insistiranje, odnosi se samo na Irinu Borović, ali ne i na njihovo dete.

(Kurir)

Autorska prava Blic / Tekst / Slika / Video /