in

Zaokružite crvenom u kalendaru: Ovo su najsrećniji dani u maju 2024. godine

Zaokružite crvenom u kalendaru: Ovo su najsrećniji dani u maju 2024. godine
Zaokružite crvenom u kalendaru: Ovo su najsrećniji dani u maju 2024. godine

Bliži nam se maj, a neki dani nosiće snažniju energiju od drugih. Zato nam astrolozi poručuju da ove datume u maju obeležimo u kalendaru jer će biti posebno povoljni za nas! Zapamtite ove dane ili ih zapišite kako biste znali kada da budete najaktivniji.

“Dani moći” su oni najpovoljniji dani u mesecu kada se dogodi neki dobar astrološki događaj. Osim toga, ovi dani mogu doneti i druge važne događaje koji će povoljno uticati na našu sreću i raspoloženje.

Pokušajte da se oslobodite negativnosti u maju jer će ovaj mesec biti ispunjen snažnom energijom, iako će biti samo tri dana moći. U tim danima važno je da ostanete verni sebi i setite se svojih glavnih ciljeva u životu, usmeravajući svoju energiju u pravom smeru.

1. maj – Venera u kvadratu s Plutonom

Venera i Pluton u kvadratu čine veoma moćan savez koji će transformisati prvi dan maja, čineći ga prijatnijim i produktivnijim.

Na ovaj dan možemo početi da se oslobađamo loših navika i tražimo oprost od onih koje smo u prošlosti povredili. U takvim periodima većina konflikata se reši, stoga ne treba da se plašimo da se iskupimo svojim voljenima, prijateljima i kolegama.

 

Biće puno snage za komunikaciju, a oni koji neće samo prividno raditi na sebi, već će se zaista truditi da prevaziđu svoju prirodu, dobiće uspeh, sreću i snagu.

5. maj – “ogledalo” datum

Stručnjaci preporučuju da na ovaj dan češće slušate svoj unutrašnji glas jer će on postati naš vodič ka svetu uspeha, sreće i stabilnosti.

Broj pet će oštriti vaše šesto čulo i pomoći vam da shvatite šta je za vas važno, a šta je lažno i sporedno.

To će biti dan duboke introspekcije i novih prilika. Na takav dan ne postoje slučajne misli, kao što ne mogu biti slučajni događaji. Sve će biti tačno onako kako treba da bude prema planovima svemira.

 

17. maj – kvadrat Merkura i Plutona

Ovaj aspekt je izuzetno pozitivan za kreativnu komponentu svakog od nas. Pod takvim uticajem postaje lakše donositi izvanredne odluke.

To će biti dan kada će predstavnici kreativnih profesija imati više sreće nego bilo ko drugi. Ovo će takođe biti dan komunikacije, novih poznanstava i flerta.

Ova dva nebeska tela se veoma dobro kombinuju u tom smislu. Ovo je vreme jačanja društvenih veza na svim nivoima – porodičnom, radnom, duhovnom.

Neka vam mesec maj postane vreme rešavanja svih problema i izvor inspiracije. Čuvajte svoju energiju i budite izuzetno pažljivi prema svom zdravlju – psihičkom i fizičkom, piše Atma.hr.

Autorska prava NajZena / Tekst / Slika / Video /