in

Venera je ušla Ovna i donela haos: Ova tri znaka u aprilu čeka neviđena drama, pucaće po šavovima

Venera je ušla Ovna i donela haos: Ova tri znaka u aprilu čeka neviđena drama, pucaće po šavovima
Venera je ušla Ovna i donela haos: Ova tri znaka u aprilu čeka neviđena drama, pucaće po šavovima

Ove nedelje, sa Venerom u Ovnu 5. aprila 2024., horoskopski znaci mogli bi biti primorani da se zauzmu za ono u šta veruju, posebno kada je u pitanju ljubav prema sebi. Mogli bi biti primorani na borbu za stvari kao što su samopoštovanje i poštovanje.

Blizanci

Ove nedelje, vi i vaš dugogodišnji partner ste na istoj strani: vreme je da odustanete. Dali ste sve od sebe, ali sada ste odlučni da okončate stvari sporazumno, ako je moguće. Osećate se sigurni u svoju odluku i to nije hitan izbor. Razgovarali ste o tome, prolili suze, ali te emocije su u prošlosti. Ono što sada oboje delite je osećaj olakšanja, znajući da je početak iznova pravi potez – čak i ako to znači da idete solo.

Zajedno ste prošli kroz mnogo toga, ali oboje ste došli do istog zaključka: vreme je da krenete dalje. Sa jakim Merkurovim uticajem ove nedelje, uprkos retrogradnosti koja izaziva neke štucanje, naći ćete se u stanju da sekroz proces raskida prođete iznenađujuće glatko. Duboko u sebi znate da je ovo pravi put za vas oboje, iako to može biti bolesno u početku, i oboje ste na istom stajalištu.

Devica

Ponovo ste na ivici da se osećate usamljeno, ali postoji jedna velika prepreka na vašem putu: zaglavljeni ste u vezi koja ide svojim tokom. Uz vatrenu energiju Ovna koja vam daje podsticaj, osećate se moćnije da se zauzmete za ono što vam je potrebno u životu. Iako vam je stalo do svog partnera, duboko u sebi znate da je veza nepopravljiva – vreme je da prekinete.

Razgovoru ćete pristupiti poštovanjem i iskrenošću, izražavajući da stvari više ne rade za vas. Iznenađujuće, vaš partner će se složiti, jer je takođe osećao napetost u vezi. Nijedno od vas ne želi da povredi drugog, i kako nedelja bude proticala, oboje ćete se nositi sa situacijom sa ljubaznošću i razumevanjem. Saosećajni uticaj Meseca u znaku Riba pomoći će da se ublaži svaka napetost, što će dovesti do rastanka sa poštovanjem.

Uvek ćete voleti svog partnera, ali takođe prepoznajete potrebu da date prednost sopstvenoj sreći i blagostanju. Ako vam veza više ne donosi radost, vreme je da donesete tešku, ali neophodnu odluku da krenete napred.

Škorpija

April je tek počeo, a već se osećate frustrirano i iritirano zbog svog navodnog zaljubljenog partnera. Ova nedelja donosi neke teške spoznaja za vas, Škorpije. Došli ste do tačke u kojoj jednostavno ne možete nastaviti ovako. Dali ste sve od sebe, i iako to nije uspelo, jasno je da je vreme da se raziđete.

Energija čvora isceljenja podstiče vas da iskoristite ovu priliku da zaštitite svoje srce. Iako vam je i dalje stalo do svog partnera, primetili ste nedostatak obzirnosti sa njegove strane, i tu povlačite crtu. Jedna je stvar prepoznati da se veza završava, ali je druga shvatiti da vas ne poštuju. Ako žele da ovu situaciju učine negativnom, to je na njima. Ali ne morate da tolerišete. Nastavite da se krećete napred svojim tempom i radite ono što vam odgovara, Škorpije. Znate da je ovaj kraj neizbežan.

Iako u početku može biti bolno, zapamtite da zarastanje često počinje nelagodnošću. Verujte da ćete na duge staze biti mnogo srećniji nego sada, piše Lepota&Zdravlje

BONUS VIDEO:

 

 

Autorska prava NajZena / Tekst / Slika / Video /