in

Veliki nedeljni horoskop: Ovnu tajna romansa, Lavu i Blizancima stiže veći novac…

Veliki nedeljni horoskop: Ovnu tajna romansa, Lavu i Blizancima stiže veći novac…
Veliki nedeljni horoskop: Ovnu tajna romansa, Lavu i Blizancima stiže veći novac…

OVAN 

Posao 

Prelazak Sunca, koje upravlja vašim talentima, preko vašeg znaka čini vas preduzimljivijim ako se bavite kreativnom ili delatnošću u vezi sa sportom. Dobar aspekt sa vašim vladaocem Plutonom, planetom moći i novca, povoljno utiče na vaše finansije ako ste rođeni u martu. Starija osoba će krajem perioda, pokušati da vas uspori i ograniči u nečemu.

Ljubav 

Pomračenje Meseca u Vagi, već početkom perioda, nepovoljno utiče na emotivni život martovskih Ovnova. Do 29. marta, žene Ovnovi mogu doći u sukob sa voljenom osobom zbog njene ljubomore i posesivnosti. Naglašeno 12. polje, gde se nalazi i Venera, vladalac partnerskih odnosa, donosi vam tajnu romansu.

Zdravlje 

Proverite vid.

BIK 

Posao

Konjunkcija vašeg vladaoca Venere i Saturna u 11. astrološkoj kući nepovoljno utiče na vaše finansije odlažući uplate koje očekujete. Sekstil Sunca i Plutona donosi vam podršku osoba na položaju. Izbegavajte nepotrebne troškove do 29. marta. Merkur, vladalac vašeg posla i kreativnosti, u opoziciji sa Mesecom u Vagi čini vas sklonim pogrešnim odlukama.

Ljubav 

Mars, vladalac partnerskih odnosa, oslabljen u Ribama, donosi trzavice sa voljenom osobom, koje će kulminirati oko 30. marta, kada se Mars bude približio Saturnu. U vreme pomračenja Meseca u Vagi, 25. marta, moguć ulazak u tajnu vezu sa kolegom ili lekarom. Rasprava sa dugogodišnjim partnerom.

Zdravlje 

Oticanje nogu.

BLIZANCI 

Posao 

Sunce prelazi preko Ovna i 29. marta uveče pravi sekstil sa Mesecom u Strelcu, donoseći vam mogućnost zarade preko zanimanja koja imaju veze sa kraćim putovanjima, trgovinom, intelektualnim delatnostima. Zbog oslabljene pozicije Marsa blizu Saturna, u astrološkom polju karijere, majski Blizanaci će krajem perioda iznenada morati da menjaju deo svojih planova.

Ljubav 

Pomračenja Meseca u Vagi, 25. marta, ženama Blizancima donosi probleme na emotivnom planu što do kraja nedelje dovodi do postepenog zahlađenja odnosa sa voljenom osobom. Pozicija vašeg vladaoca Merkura i Neptuna, koji upravlja partnerskim odnosima, nagoveštava susret preko interneta.

Zdravlje 

Opasnost u saobraćaju.

RAK

Posao

 Prelazak Sunca (vladaoca vašeg posla) preko Neptuna i ulazak u astrološku kuću karijere gde se već nalazi asterioid Gold, ove nedelje donosi vam uvećanje prihoda. Planeta akcije, Mars, blizu Saturna u Ribama, odgovara vam ako ste zbog posla prisutni u javnosti ili se bavite advokaturom, modom. Pozicija Meseca, 27. marta, donosi uspeh umetnicima i sportistima.

Ljubav 

Pomračenja Meseca u kući privatnog života, 25. marta, donosi probleme, naročito ženama, u odnosu sa voljenom osobom. Do 29. marta, moguć je susret sa starom simpatijom, čijem ćete šarmu teško uspeti da odolite. Slobodni Rakovi, na kraćem putu, predavanju ili seminaru, mogu da upoznaju atraktivnu osobu.

Zdravlje 

Proverite hormonski status.

LAV 

Posao 

Vaš vladalac Sunce prelazi preko devetog astrološkog polja i ove nedelje pravi sjajan aspekt sa Plutonom, planetom novca, donoseći vam lepu zaradu preko zanimanja u vezi sa putovanjima, obrazovanjem, kao i nove kontakte sa strancima. Sa konjunkcijom Marsa i Saturna u Ribama, krajem perioda, trebalo bi da izbegavate rizične finansijske transakcije i troškove.

Ljubav 

Pomračenja Meseca u Vagi, 25. marta, nagoveštava odlazak na kraći put sa osobom koju upoznajete preko posla. Naglašeno astrološko polje strasti, julskim Lavovima, do kraja nedelje donosi ljubavni zanos, a avgustovskim poziv od stare simpatije. Partner pokazuje znake posesivnosti i ljubomore, pišu Novosti.

Zdravlje 

Vreme je za rekreaciju.

DEVICA 

Posao 

Vladalac vaše intuicije, Sunce, prelazi preko astrološke kuće finansija i obrazuje sjajan aspekt sa Plutonom u kući posla, donoseći vam zaradu preko kontakata sa strancima. Odgovara vam pozicija vašeg vladaoca Merkura koji upravlja i vašom karijerom, ako radite u medijima ili se bavite javnom delatnošću, advokaturom, modom. Poslušajte savet Škorpije.

Ljubav 

Početkom perioda, slobodne Device očekuje strastveni susret sa Ribama. Mars u sedmoj kući donosi rasprave i zahlađenje odnosa sa voljenom osobom. U vreme pomračenja Meseca u Vagi, 25. marta, možete da upoznate senzibilnu Ribu preko poslovnih kontakata. Dobijate romantičnu poruku od Bika.

Zdravlje 

Čuvajte se infekcije.

VAGA 

Posao 

Preko sedmog astrološkog polja prelazi Sunce i pravi dobar aspekt sa Plutonom, donoseći vam popularnost, ako radite u medijima, bavite se intelektualnom ili delatnošću koja podrazumeva kraća putovanja. Vaš i vladalac vaših finansija, Venera, blizu Saturna, upozorava na vanredne troškove. Mesec u Strelcu, 29. marta, donosi vam odlazak na kraći poslovni put.

Ljubav

 Pomračenje Meseca, 25. marta, septembarskim Vagama donosi probleme zbog partnerove ljubomore i posesivnosti. Pozicija Marsa, vladaoca partnerskih odnosa, krajem nedelje, nagoveštava poznanstvo sa kolegom. U drugoj polovini sedmice, moguć susret s nekim od koga vas deli veća razlika u godinama.

Zdravlje 

Promenite način ishrane.

ŠKORPIJA

Posao 

Vladalac vaše karijere, Sunce, u astrološkoj kući svakodnevnih poslova pravi dobar aspekt sa vašim vladaocem Plutonom, donoseći vam uvećanje prihoda preko privatnog biznisa, uslužnih delatnosti i alternativnih vidova lečenja. Pozicija vašeg vladaoca Marsa blizu Saturna u Ribama, krajem perioda, odgovara sportistima i umetnicima. Poslušajte savet Riba.

Ljubav 

Naglašena kuća ljubavi, u prvom delu sedmice, nagoveštava mogućnost obnove veze sa vodenim znakom. Škorpije koje su u braku ili dužoj vezi, očekuje zahlađenje odnosa sa partnerom. Pomračenje Meseca u polju tajni, 25. marta, najavljuje mogućnost ulaska u turbulentnu romansu sa zauzetom osobom.

Zdravlje 

Provodite više vremena u prirodi.

STRELAC 

Posao 

Sunce, koje upravlja vašim talentima, u astrološkom polju kreativnosti, obrazuje sjajan aspekt sa Plutonom, donoseći uspeh umetnicima i sportistima preko kontakata sa strancima. Spoj Venere i Saturna, planeta novca i ograničenja, tokom ovog perioda, nepovoljno utiče na vaše finansije. Zbog pozicije vašeg vladaoca Jupitera, možete da zaradite preko nekretnina.

Ljubav 

Mars se približava Saturnu u polju privatnosti, donoseći vam probleme u domu i porodici. U vreme pomračenja Meseca u Vagi, 25. marta, na kraćem putu, vašu pažnju može da privuče zanimljiva osoba. Merkur, vladalac partnerskih odnosa, nagoveštava upoznavanje sa vatrenim znakom, preko interneta.

Zdravlje

 Pazite se za volanom.

JARAC 

Posao 

Neptun, simbol mašte, blizu Sunca u četvrtom astrološkom polju odgovara Jarčevima koji se bave samostalnom delatnošću u okviru svog doma. Sredinom sedmice, trebalo bi da poslušate savet Raka. Krajem perioda, Mars se približava vašem vladaocu Saturnu u polju biznisa i dogovora, donoseći vam zaradu preko kreativnih i poslova u bilo kojoj vezi sa sportom.

Ljubav

Aspekti Plutona, simbola strasti, u vašem znaku, donose vam udvaranje harizmatične osobe koja će sve pokušati kako bi vas osvojila. U vreme pomračenja Meseca u Vagi, 25. marta, moguće su trzavice sa bračnim ili dugogodišnjim partnerom. Krajem nedelje, zahlađenje odnosa sa vodenim znakom.

Zdravlje 

Pazite se u saobraćaju.

VODOLIJA

Posao 

Sekstil između Plutona u vašem znaku i Sunca u trećoj astrološkoj kući, donosi vam uvećanje prihoda preko kraćih putovanja, pisanja ili intelektualnih delatnosti. Zbog naglašenog astrološkog polja posla, ove sedmice možete da očekujete ponude za isplative aranžmane sa strancima iz prekookeanskih zemalja. Sredinom sedmice, poslušajte savet jednog Strelca.

Ljubav 

Merkur, zadužen za vaš ljubavni život, blizu asteroida Karma u kući flerta, donosi vam kontakt sa starom simpatijom. Slobodne Vodolije, u nekom klubu, uveče, sredinom perioda, mogu da upoznaju nekoga o kome neće prestajati da razmišljaju. Dobijate romantičnu poruku od Blizanaca.

Zdravlje 

Zubobolja.

RIBE 

Posao 

Vaš vladalac Neptun, blizu Sunca u drugom astrološkom polju, donosi vam nove šanse za uvećanje prihoda preko posla sa strancima iz zemalja nemačkog govornog područja. Venera, planeta novca, u vašem znaku pravi dobar aspekt sa vašim suvladaocem Jupiterom, donoseći inspiraciju umetnicima i motivaciju sportistima. Krajem perioda, moguće odlaganje nekog aranžmana.

Ljubav 

Sa četiri planete u vašem znaku, omiljeni ste i popularni pa će mnogi ove nedelje poželeti da se nađu u vašem društvu. Merkur, vladalac partnerskih odnosa, blizu asteroida Karma, donosi vam obnovu kontakta sa nekim s kim ste nekada bili vrlo bliski. Pomračenja Meseca u kući strasti, 25. marta, unosi tenziju u odnos sa bračnim ili dugogodišnjim partnerom.

Zdravlje 

Čuvajte se infekcija.

Autorska prava NajZena / Tekst / Slika / Video /