in

TAROT pognoza za sve horoskopske znakove od 11. do 17. OKTOBRA: Vodolijama slede nagle PROMENE, Strelčevi previše OBAVEZA preuzeli na sebe!

Ovan – 9 štapova

Sada je važno da se tačno prisetite koliko ste truda i drugih resursa nekada potrošili da postignete svoj cilj, da osvojite svoje teritorije. I zato, sada budite budni i oprezni, razvrstajte koga puštate u kuću i proverite svoje komšije u blizini. Čuvajte svoje granice, proverite svoje brave i lepo spavajte.

Bik – 8 pehara

U našim turbulentnim vremenima sve se menja. Uobičajena, iako pomalo umorna udobnost, raspada se i više se neće vratiti. Ali verojatno su sve promene na bolje, za obnovu. Kad zidovi padnu, otvaraju se novi prostori. Vreme je da krenemo napred.

Blizanac – pustinjak

Situacija naginje depresiji i osećaju se beznađa. Ne prepuštajte se malodušnosti, pokušajte biti sami, zadubite se u sebe, setite se šta je pre pomoglo, obratite se prošlom iskustvu – sada je vrednije od saveta i mišljenja trećih strana.

Rak – 6 mačeva

Novo znanje, novi horizonti, samo nova mesta – ono što vam sada treba. Na ovim poznatim i do najsitnijih detalja poznatim obalama nema se šta raditi. Nepoznati putevi su naravno zastrašujući, ali samo tako otvaraju nove zemlje i prostore. Idemo na put!

Lav – 7 mačeva

Sada je glavna stvar dobiti, pohraniti i proceniti informacije. Stoga, slušajte sve, ali ne govorite sami ništa i ne verujte baš nikome. Ne delite saznanja i viđenje situacije, ne širite glasine – osim ako vam to na neki način nije od koristi. Ali pokušajte se ne povezivati ​​s tim glasinama.

Devica – 6 pentakla

Ako vam treba – pitajte, ako vas pitaju i imate što podeliti – podelite. Verovatno je da vam je sada potrebna najjednostavnija financijska pomoć, pa se nemojte ustručavati zatražiti je – pomoći će vam se.

unsplash

 

 

Vaga – 3 pehara

Sada vam je važno održavati i jačati horizontalne veze – susede, kolege, devojke, najbliža porodica Zato učestvujte u okupljanjima i zabavama, trudite se ugoditi ljudima oko sebe ali budite srećni i sami. Čak su i male čestice topline i zabave sada dragocene.

Škorpija – 4 pentakla

Sada nije vreme da osvajate ogromne prostore i težite izvan horizonta, glavna stvar je dobrobit i stabilnost vašeg praznog, malog, ali osobnog teritorija. Neka u vašoj kući bude telo zadovoljno, pouzdano i mirno – i neka ga oluje mimoiđu, o tome se sada trebate pobrinuti.

Strelac- 10 štapova

Prevište toga ste natovarili na svoja leđa i malo vam ponestaje snage. Recite sebi – je li je potrebno to? Ili samo navika da sve vučete na sebi, više se ne sećate gde i zašto. Razmislite hoćete li odbaciti uobičajeni, ali mrski teret, jer ako ste lagani, moći ćete ići brže i ići dalje.

Jarac- četiri štapova

Prva etapa – bilo poslovna, bilo ponešto drugo – uspešno je završena, određeni rezultat je postignut, ovo je prilika za predah, pa i slavlje uz mali odmor. Ali zapamtite – još je dug put pred nama, i biće mnogo takvih međurezultata, ovo je sve samo početak, iako takva zaustavljanja daju snagu za dalje.

Vodolija – kolo sreće

Očekujte nagle promene i znajte da je sudbina ta koja vam daje nove šanse, vaš posao, vaš izbor – rizikujte ili odustanite. Svejedno, točak sudbine će se nastaviti vrteti, s vama ili bez vas, i bolje je učiniti i žaliti nego žaliti što je postojala prilika, ali ste je propustili.

Ribe – Kraljica pentakla

Ovih dana budite u punom smislu domaćice – velikodušne i prijateljske. Pecite i uživajte u kuhinji, unesite radost u hranu. Prema partneru budite blaže nego ikada.