in

Ovo su NAJGORI PAROVI prema astrologiji: Veza im je u startu osuđena na PROPAST, nikada NEĆE pronaći sreću ako ostanu ZAJEDNO

Astrologija pruža mogućnost da saznamo kako se međusobno slažu astrološki znaci, a pravac koji proučava uporedne odnose naziva se sinastrija. Ako želimo da detaljno saznamo kako se slažemo sa partnerom, onda potrebno je uraditi uporednu natalnu analizu i saznati koje su dobre i loše strane jednog braka ili jedne veze. 

Kada posmatramo i analiziramo horoskopske znakove možemo izdvojiti nekoliko kombinacija koje najteže opstaju u svakodnevnom životu. 

Prva kombinacija je kombinacija Lava i Škorpije, koja je naizgled veoma zanimljiva i atraktivna, ali samo za kratkotrajnu avanturu. Lav za vladara ima Sunce, a Škorpija za vladara ima Plutona. Sunce i Pluton su kao spoj kao dan i noć, veoma nategnuta komunikacija i često ovaj par ne uspeva zbog čestih svađa i nerazumevanja. Ovde Škorpija ne dozvoljava Lavu da dominira i to može da pokazuje na veoma neprijatan način. Lav je opet veoma ponosan i veoma dramatičan pa neće trpeti škorpionsko nadmetanje i kontrolisanje. U ovom slučaju jedino je dobra seksualna povezanost i to jedino ih može spajati. 

Kombinacija Bika i Ovna jedna od čestih ljubavnih kombinacija, posebno kada je u pitanju ženski Bik i muški Ovan. Ovde često dolazi do sukoba mišljenja i potrebe da se nameće svoje mišljenje. Ova dva znaka su jako tvrdoglava i često ta osobina ih razdvajanja na veoma ružan način. Kada se kaže “ružan način” misli se na potrebu da se jedno drugom dokazuju kroz ljubomorne i posesivne scene. Njihova osnovna potreba je da povrede jedno drugo jer ne mogu da oproste dominaciju. 

Takođe kombinacija Device i Blizanaca je veoma česta, ali nažalost i vrlo neuspešna kao ljubavna opcija. Devica ima potrebu da stalno kroz kritiku dokazuje svoju naklonost i ljubav a Blizanac to ne ume da razume. Ako je muškarac Blizanac, on će često svoju partnerku u znaku Device izazivati svojom slobodom ili svojom potrebom da bude slobodan i svoj iako je u partnerskoj vezi. Ovo je igra i Blizanac na taj način pokušava da mentalno dominira nad Devicom. Devica brzo gubi strpljenje i ovaj odnos je unapred predodređen na propast. 

NajŽena.rs je i na Viberu gde vam donosimo razne priče, pridružite se našoj zajednici.

BONUS VIDEO