in

Njih se treba paziti: Lažni prijatelji se kriju u ova 3 horoskopska znaka, okrenuće vam leđa kad je najteže

Kažu da je čovek bogat koliko ima prijatelja, ali život nas ponekad iznenad, i za jedan dan možemo shvatiti da je osoba sa kojom se družimo ceo život, zapravo lažan prijatelj. Tada se suočavamo sa bolnim razočaranjem, ali vremenom shvatamo da je bolje što smo nekome skinuli masku nego da smo godinama živelu u zabludi.

Prema mišljenju astrologa, iza ova 3 horoskopska znaka krije se najviše lažnih prijatelja. To ne znači da oni nikome ne mogu biti pravi prijatelji, već da zbog senki u vlastitoj prirodi najviše mogu krenuti putem izdaje i lažne naklonosti.

Devica

Device su uvek vrlo ljuazne i ne štede na komplimentima. Ovaj znak će vas sa zadovoljstvom pratiti na zabavu ili u bioskop. Ali oni zaista ne znaju da budu prijatelji. Danas ste im bliska osoba, sutra vas mogu zbog svojih ambicija napustiti. Device su perfekcionisti, pa često ne mogu da tazumeju “mane” drugih ljudi. Uglavnom za prijatelje traže slične sebi, a onda su sklone takmičenju u kojem se često ne biraju sredstva. One jendostavno vole da budu najbolje.

Bik

Bikovi su hedonosti koji vole sebi da ugode, ali često mogu biti i pravi narcisi. Rođeni pod ovim znakom očekuju da ćete im se stalno diviti i podržavati ih.Kada im ukažete na grešku ili im date prijateljsku kritiku, biće uvređeni i doživeće to kao uvredu. Skloni su svađama u kojiam ne biraju reči, pa vas lako mogu povrediti. Takođe, skloni su da svoju krivicu prebacuju na druge.

Vodolija

Na prvi pogled, Vodolije su iskreno zainteresovane za vaš život. Žele da znaju sve o vama, slušaju vas i zapitkuju.Međutim, oni vole i da pričaju o drugima, pa vaše tajne mogu postati javne. Trude se da vas podstaknu da iznesete “prljav veš” iz svog života, a onda će to iskoristiti protiv vas. Uvek razmislite pre nego što Vodoliji otkrijete nešto tajno.

Autorska prava NajZena / Tekst / Slika / Video /