in

Nedeljni horoskop od 5. do 12. maja: Bikovima promena preko noći, Blizancima novi posao, Jarcu veći uspeh

Nedeljni horoskop od 5. do 12. maja: Bikovima promena preko noći, Blizancima novi posao, Jarcu veći uspeh
Nedeljni horoskop od 5. do 12. maja: Bikovima promena preko noći, Blizancima novi posao, Jarcu veći uspeh

Evo pregleda za svaki horoskopski znak u ovoj nedelji:

OVAN

Posao: Ulazite u period u kome ćete ostvariti ciljeve koje ranije niste uspevali da realizujete. Ovogodišnji mlad Mesec u Biku, 8. maja, donosi vam novac preko građevinskih i poslova sa nekretninama, organske poljoprivrede, trgovine antikvitetima, umetnosti (muzike), mode, dizajna. Krajem nedelje, dobijate podršku moćnih prijatelja, velikih organizacija ili korporacija.

Ljubav: Početkom nedelje, možete se naći u situaciji da pomešate ljubav sa prijateljstvom ili ćete preko prijatelja upoznati osobu koja će u vama probuditi neobuzdane strasti. Ako imate problema u vezi ili braku, sredinom sedmice, može doći do iznanadnog raskida sa partnerom, ali i isto takvog pomirenja.

Zdravlje: Podložnost infekcijama.

BIK

Posao: Jupiter u vašem znaku polako ulazi u trigon sa retrogradnim Plutonom u polju karijere, donoseći vam povoljne okolnosti u vezi sa inostranstvom. Sve što sada pokrenete, donosiće vam uspeh i novac narednih godinu dana, bilo da je reč o projektu, promeni firme ili radnog mesta. Od 6. do 8. maja, otvaraju vam se mogućnosti kada je reč o novim izvorima zarade.

Ljubav: Mlad Mesec u Biku, nađe se jednom godišnje u vašem znaku, a ove godine, 8. maja, napraviće konjunkciju sa Uranom i Jupiterom, donoseći iznenadni, privremeni prekid ili čak raskid veze. Slobodni Bikovi, krajem perioda, mogu da uđu u burnu romansu sa osobom koja će u njima probuditi neslućene strasti.

Zdravlje: Bol u leđima.

BLIZANCI

Posao: Očekuju vas promene u karijeri ili u okviru radnog mesta, selidba zbog posla ili odlaska u inostranstvo. Ukoliko aplicirate za posao u IT sektoru, imate velike šanse da dođete do dobrog izvora prihoda. Ako ste dugo čekali na vraćanje nekog duga, dobijanje kredita ili dokumentacije i državljanstva u inostranstvu, situacija se napokon okreće u vašu korist.

Ljubav: U vreme mladog Meseca u vašem 12. astrološkom polju, koji se dešava jednom godišnje, a ove godine 8. maja, moguć je ulazak u tajnu romansu. Ako ste nedavno izašli iz duge veze ili braka, uspećete da se sa bivšim partnerom dogovorite u vezi sa zajedničkom imovinom, a ako ste roditelji i vezi sa decom.

Zdravlje: Cirkulacija. Alergije.

 

RAK

Posao: Ove nedelje, predstoje vam promene u karijeri, prelazak na novi posao ili početak rada na još jednom poslu. Period je povoljan za rad u inostranstvu, posao u stranoj firmi ili onlajn posao. Moći ćete da realizujete mnogo toga što se odnosi na poslovne planove, uključujući upis na fakultet ili stručno usavršavanje. Moguć prekid saradnje sa poslovnim partnerom.

Ljubav: Tokom ovog perioda trebalo bi da povedete računa o tome s kim delite vaše ljubavne probleme i dileme, kako ne biste došli u neprijatnu situaciju. Mlad Mesec u astrološkom polju flerta i iznenađenja, 8. maja, junskim Rakovima donosi ljubav, a zauzetima obnovu tajnu vezu sa osobom koja često putuje, piše mojNoviSad.

Zdravlje: Ligamenti. Respiratorni organi.

LAV

Posao: Venera se tokom nedelje približava vašem vladaocu Suncu, simbolu ugleda i uspeha, u astrološkoj kući karijere, gde će se 8. maja formirati i mlad Mesec, što donosi i novac. Aspekti Merkura, vladaoca posla i planova, podstiču vašu ambiciju kada je reč o saradnji sa strancima, ali budite oprezni, mogući su problemi sa dokumentacijom i mlađom osobom.

Ljubav: Vašem bračnom ili dugogodišnjem partneru, tokom ovog perioda, kreće nabolje na poslu, što će se povoljno odraziti i na vaš zajednički život, mada će on i dalje pokušavati da vam nametne svoje stavove. Slobodnim Lavovima, 9. maja, u nekom klubu, u večernjim satima, može da se udvara mlađa osoba.

Zdravlje: Bol u leđima. Kardiovaskularne tegobe.

DEVICA

Posao: Vaš vladalac Merkur, 6. maja se približava Mesecu, zbog čega bi trebalo da budete pažljiviji prilikom donošenja odluka o finansijskim potezima. Jupiter ove nedelje polako ulazi u trigon sa retrogradnim Plutonom, što će povoljno uticati na poslove u vezi sa putovanjima, obrazovanjem izdavaštvom. Dobijate podršku i pomoć i od rođaka vašeg emotivnog partnera.

Ljubav: U vreme mladog Meseca u Biku (jednom godišnje), 8. maja, na putu, predavanju, seminaru, možete da upoznate harizmatičnu osobu koja vam neće izlaziti iz misli. Konjunkcija Marsa i Neptuna, vladaoca partnerskih odnosa, unosi tenziju u odnos sa bračnim partnerom, naročito ako se radi o nekoj Ribi.

Zdravlje: Podložnost infekcijama.

 

VAGA

Posao: Vaš vladalac Venera, planeta ljubavi ali i novca, ove nedelje približava se Suncu u astrološkoj kući finansija i rizika, pa budite oprezniji prilikom ulaganja novca u nove projekte. Oko 9. maja, možete da dobijete ponudu za honorarni angažman. U drugoj polovini sedmice, može vam poći za rukom da naplatite neki stari dug ili će vam stići zakasnela isplata.

Ljubav: U vreme mladog Meseca u Biku, 8. maja, osoba koju poznajete preko posla, ponovo će pokušati da skrene vašu pažnju. Zauzete Vage, ove sedmice, imaju priliku da sa voljenom osobom raščiste neku situaciju koja ih opterećuje duže vreme. Ukoliko i dođe do prekida veze ili raskida, ubrzo sledi pomirenje.

Zdravlje: Podložnost povredama.

ŠKORPIJA

Posao: Planirate velike stvari, jer vaš vladalac retrogradni Pluton pravi trigon sa Jupiterom, simbolom blagostanja i kontakata sa strancima. Sve ono što od početka proleća niste realizovali, sada će ići lakše, ali budite oprezniji ako ste privatnik. Neko će staviti tačku na privatni biznis ili će promeniti radno mesto a moguća je i selidba u inostranstvo.

Ljubav: Tajna romansa sa zauzetom osobom ove nedelje može biti obelodanjena. Neka neočekivana situacija će vas još više zbližiti s partnerom, ukoliko ste u braku ili dužoj vezi. U vreme mladog Meseca u kući partnerskih odnosa, 8. maja, možete da se zaljubite u osobu koju ćete upoznati preko prijatelja.

Zdravlje: Alergija.

STRELAC

Posao: Vaš vladalac Jupiter u šestoj astrološkoj kući već počinje da formira trigon sa retrogradnim Plutonom, donoseći vam uspeh i novac preko intelektualnih i uslužnih delatnosti, kao i preko rođaka. Konjunkcija Meseca i Venere, 7. maja, najavljuje vam uvećanje zarade ako se bavite građevinskim ili poslom sa nekretninama, ili trgovinom poljoprivrednim proizvodima.

Ljubav: Mlad Mesec u Biku, koji se dešava jednom godišnje, a ove godine 8. maja, donosi vam neočekivanu strastvenu avanturu sa zauzetom osobom. Ukoliko ste u braku ili dužoj vezi, 6. maja, možete biti skloni impulsivnim odlukama kada je reč o odluci koja se odnosi na zajednički život sa voljenom osobom.

Zdravlje: Hormonski disbalans.

 

JARAC

Posao: Vaša upornost i istrajnost retko ostaju bez rezultata, a ove nedelje neki događaji mogu da odrede vašu karijeru u narednih godinu dana. Aspekti planeta u Biku, gde se 8. maja formira i mlad Mesec, u vaš život donose ljude i situacije koji će uticati na promenu situacije na radnom mestu. Novac stiže preko kreativnih i zanimanja u vezi sa sportom, obrazovanjem.

Ljubav: Ove nedelje, naročito oko 11. maja, očekuju vas konflikti i rasprave sa bračnim ili dugogodišnjim partnerom i članovima porodice. Sredinom sedmice, slobodni Jarčevi, na proslavi, rođendanu ili javnom skupu mogu da upoznaju osobu sa kojom će ući u ozbiljnu vezu. Dobijate poziv za izlazak od Raka.

Zdravlje: Podložnost sportskim povredama.

VODOLIJA

Posao: Jupiter počinje da obrazuje trigon sa Plutonom u vašem znaku, što označava tek početak velikih životnih promena na svim poljima. Mada strahujete za finansije, nećete ostati bez novca, jer ćete pronaći dodatni izvor prihoda. Moguća iznenadna selidba ili neplanirana kupovina nekretnine u novogradnji, ali povodete više računa o dokumentaciji, da vas ne bi prevarili.

Ljubav: Sa dolaskom maja, meseca ljubavi, i vaša emotivna situacija se stabilizuje, ali postepeno. U vreme mladog Meseca u astrološkoj kući privatnog života, oko 8. maja, očekuju vas nesporazumi sa voljenom osobom čiji ishod može biti nepredvidiv. Slobodne Vodolije, 9. maja, mogu da upoznaju nekog Blizanca.

Zdravlje: Glavobolja.

RIBE

Posao: Saturn u vašem znaku i dalje vas ograničava, ali više na mentalnom planu, jer ne možete da radite onako kako biste želeli. S druge strane, aspekt vašeg vladaoca Jupitera sa Plutonom, planetom moći i velikog novca, stavlja vas pred velike izazove, sa neplaniranim troškovima. Ipak, uspećete da mnoge stvari postavite na svoje mesto, uz pomoć prijatelja i rođaka.

Ljubav: Konjunkcija vašeg vladaoca Neptuna i Marsa, tokom ovog perioda, podstiče strasti. Mlad Mesec u Biku, 8. maja, donosi zaljubljivanje slobodnim Ribama, na putu, predavanju ili preko interneta, u osobu koja živi u prekookeanskoj zemlji. Roditelji će imati problema sa decom, zbog neslaganja sa vršnjacima u školi.

Zdravlje: Osetljiva jetra.

Autorska prava NajZena / Tekst / Slika / Video /