in

Nedeljni horoskop: Biku i Devici promene u ljubavi, Strelcu veći priliv novca, Raku pojačan stres

Nedeljni horoskop: Biku i Devici promene u ljubavi, Strelcu veći priliv novca, Raku pojačan stres
Nedeljni horoskop: Biku i Devici promene u ljubavi, Strelcu veći priliv novca, Raku pojačan stres

OVAN

Nedeljni horoskop od 22. do 28. aprila 2024. godine vam savetuje da iskoristite nalet energije i novih ideja. Sada je vreme da se nametnene na poslu. U ljubavi zauzeti Ovnovi rešavaju nesuglasice, budite sprmni na dublje razgovore.Slobodni za vikend upoznaju osoba po svojim merilima. Najbolji dani biće vam sreda i subota.

BIK

Zvezde vam savetuju da se više fokusirate na svoje finanasije. Razmislite o planovim štednje i kako da smanjite troškove. Povoljan period da dodatno zarade, pogotovo oni koji se bave tehnologijom, komunukacijom i umetnošću. U ljubavi vas očekuju promene. Uvidećete koja je osoba za vas, a koja vam traći vreme. Najbolji dani biće vam utorak i petak.

BLIZANCI

Ove nedelje vas očekuje dosta komunikacija, dešavanja i novih upoznavanja. Moguća su i nova prijateljstva, a ko slobdonih Blizanaca i nešto više. Vaša sposobnost da se prilagodite svakoj sitauciji doneće vam napredak. Budite svoji i istrajte u ambicijama! Proverite krvnu sliku! Najbolji dani biće vam sreda i petak.

RAK

Rakovi će osetiti povećanu dozu stresa. Pokušajte da ga ne prenesete na drage ljude. Razmislite kako da se opustite nakon svakog radnog dana. Olakšanje vam stiže već u četrvtak. Oni sa hobijem i dodatnim talentima biće primećeni. Iskoristite svaku šansu koja vam se pruža. Slobodni Rakovi nek se fokusiraju na jednu osobu, oni u vezi rešavaju nedoumice. Najbolji dani biće vam četvrtak i nedelja.

LAV 

Zvezde vam savetuju da budite istrajni u zadacima koji vam nadređeni postavlja. Trud će se isplatiti! Izbegavajte ogovaranja na poslu i držite se jednog stava. Mogući su iznenadni troškovi, ali i priliv novca. Sve u šta ulažete vratiće vam se. U ljubavi budite spremni na kompromis, pokušajte da nađete “zlatnu sredinu”. Najbolji dani biće vam utorak i subota.

DEVICA

Ova nedelja je u duhu povezivanja sa drugima. Imaćete potrebu da iskažete svoja osećanja, emocije biće na zavidnom nivou. Samo budite obazrivi kome pričate vašu intimu. Slobodne Device biće spremne da uplove u novi odnos. Budite fer prema starom i recite kako stvari stoje. Zauzetim će prijati više nežnosti, napravite neko iznenađenje za partnera. Najbolji dani biće vam sreda i nedelja.

VAGA

Nedeljni horoskop od 22. do 28. aprila 2024. godine vam kaže da ne brzate u poslu, mogli biste da napravite veliku grešku. Oslonite se na timski rad. Sredinom nedelje nešto povećani stres, pokušajte da ga ne reflektujete na privatni život. U ljubavi ne tražite razlog za svađu, uživajte u svakom trenutku i usput rešavajte nesuglasice. Najbolji dani biće vam ponedeljak i petak.

ŠKORPIJA

Ove nedelje imate povoljan teren da se pokažete na poslu. Vaša potreba za povezivanjem sa ljudima će se osetiti u vazduhu. Slobodne Škorpije neka daju sebi priliku da upoznaju novu osobu, što se i dešava početkom vikenda. One u vezi ili braku imaju punu podršku partnera, dopustite da se osećate voljeno i negovano. Najbolji dani biće vam utorak i subota.

STRELAC

Faliće vam više organizacije, početkom nedelje ste pomalo zbunjeni, ali već sredinom uzimate stvari u svoje ruke. Ne obećavajte ljudima iz okruženja ono što ne možete ili ne stižete da ispunite. Krajem nedelje očekuje vas priliv novca. Taman na vreme! U ljubavi budite spremni na kompromis. Najbolji dani biće vam četvrtak i nedelja.

JARAC

Nedeljni horoskop vam donosi izazove na poslu. Moraćete da budite brzi i mudri. Oslonite se na iskustvo, ali i pomoć kolega. Očekuju vas sredinom nedelje male nesuglasice u kući, to može da bude rasprava oko nasledstva ili troškova. U ljubavi stižu promene. Slobodni ulaze u flert sa jednom zgodnom osobom, oni zauzeti moraće da preseku. Najbolji dani biće vam utorak i petak.

VODOLIJA

Tokom cele nedelje zračićete entuzijazmom i ljudi će poželeti da provode vreme sa vama. Odredite prioritete! Postoji mogućnost da vam se neko zameri. Hladne glave razmislite šta da uradite i ne trošite vreme na bespotrebne stvari. Slobodne same diktiraju tempo, dok one zauzete uživaju u ljubavi. Najbolji dani biće vam sreda i nedelja.

RIBE

Nedeljni horoskop od  22. do 28. aprila 2024. godine vam kaže da jasno postavite granice, pogotovo na poslu. Nadređeni će radije da ceni vašu iskrenost ako je argumentovana. Slobodni Ribama se smeši novo poznanstvo preko prijatelja ili društvenih mreža. Ne odustajte na prvu prepreku. One zauzete biće spremne na novi korak u odnosu. Verujte svom srcu! Najbolji dani biće vam ponedeljak i subota.

 

 

Autorska prava NajZena / Tekst / Slika / Video /