in

Krvavi, PUN mesec njima MENJA život iz korena: Na OVE znakove NAJVIŠE utiče, a za njih će biti POTPUNO opušten period

Kao i svaki pun mesec tokom cele godine, i ovaj donosi kraj, ali i novi početak. Međutim, ne radi se samo o ciklusu Meseca. Pun mesec takođe označava vreme za promene u vašem životu. Oktobarski krvavi mesec je prilika da se usredsredite na veze sa ljudima, između ostalog.

Astrolog Jana Janovič otkrila je za Popsugar kako možete očekivati da će vaš oktobar izgledati u periodu krvavog meseca, kao i kako on utiče na svaki od 12 znakova zodijaka.

Zašto se zove “Krvavi Mesec”?

Oktobarski pun mesec se često naziva mesecom lovaca, prema Starom seljačkom almanahu. Bilo je to doba godine kada je lovcima signalizirano da izađu i love kako bi se pripremili za predstojeću hladnu sezonu.

– Životinje počinju da se goje uoči zime, a pošto su farmeri nedavno očistili svoja polja pod žetvenim mesecom [u septembru], lovci su lako mogli da vide jelene i druge životinje – stoji u almanahu. Smatra se da je priča o lovu ispod oktobarskog meseca takođe razlog zašto se ponekad naziva i krvavim mesecom.

Pun, krvavi mesec biće na vrhuncu 9. oktobra 2022. u 16.55 časova. Oktobarski pun mesec nalazi se u znaku Ovna, a njegov uticaj će najviše osetiti rođeni u znaku Raka, Strelca i Ribe.

Kako Krvavi Mesec utiče na horoskopske znake?

Ovan

“Dajte sve od sebe da poštujete svog partnera ili osobu koja vam se dopada i slušajte šta oni imaju da kažu”, kaže Janovič. “Budite otvorenog uma i otvorenog uha, a to će vam dobro poslužiti ovog meseca”.

Bik 

“Vaši prijatelji i porodica možda osećaju uticaj ovog punog meseca jače nego vi, što znači da je pravo vreme da ih saslušate i budete uz njih”, kaže Janovič.

Blizanci

Iako će ovo možda biti težak mesec za mnoge, Blizanci će napredovati pod oktobarskim krvavim mesecom. “Sukobi i nesuglasice koje bi se mogle pojaviti tokom ovog perioda, mogu se rešiti na miran način”, kaže Janovič.

Rak 

“Ako ste slobodni, ovo neće biti dobar trenutak za početak veze i bolje je sačekati nekoliko dana dok se uticaj punog meseca ne završi”, savetuje Janovič. To je mesec koji može da izazove mnogo preokreta za vas, tako da nećete nužno imati pravo stanje uma da započnete nešto novo.

Lav

“Ovog meseca ćete se truditi da očuvate mir, što je dobra stvar”, kaže Janovič. Ovog meseca je najbolje da se pritajite i da se ne prepuštate iskušenjima.

Devica 

“Položaj punog meseca u oktobru će zaseniti Devicu, a sunce neće nužno doneti bilo kakve velike pojave”, kaže Janovič.

Vaga

Janovič kaže da će Vaga “najverovatnije osetiti svoju nestabilnu prirodu, a to će naročito osetiti oni koji imaju nekoliko planeta u ovom znaku”. Možda ćete se ovog meseca osećati odbačenim, ali to će proći.

Škorpija

Za Škorpiju bi ovo mogao da bude prilično opušten i slobodan mesec, jer neće osetiti napetost koju pun mesec obično donosi.

Strelac

Možda ćete naići na neki sukob ovog meseca, ali ne dozvolite da to dopre do vas. Janovič podstiče Strelca da se hrani ovom energijom kako bi preživeo mesec.

Jarac

Prema Janovič, kompromis će biti ključan za vas ovog meseca. Budite spremni da slušate one oko sebe i izbegavajte talasanje, ako je ikako moguće.

Vodolija

Ako ste u vezi, ovo bi trebalo da bude lep mesec za vas. “Ovaj mesec zapravo može pomoći da bolje razumete svog partnera i ojačate vezu”, kaže Janovič.

Ribe

Oktobarski krvavi mesec signalizira kraj, ali to može jednostavno značiti da završavate važan projekat ili period u svom životu. Janovič predlaže da ga proslavite i pripremite se za novi mesec koji je pred vama.

NajŽena.rs je i na Viberu, pridružite se našoj zajednici, a sada možete da preuzmete i STIKERE!

BONUS VIDEO