in

Imamo još tri dana! Dolazi ružičasti pun Mesec u Škorpiji: Ovi znaci će biti najviše na udaru, neka se spreme

Imamo još tri dana! Dolazi ružičasti pun Mesec u Škorpiji: Ovi znaci će biti najviše na udaru, neka se spreme
Imamo još tri dana! Dolazi ružičasti pun Mesec u Škorpiji: Ovi znaci će biti najviše na udaru, neka se spreme

U utorak, 23. aprila, na nebu će zasijati ružičasti pun Mesec u znaku Škorpije, a sa njim će doći i brojne promene i otkrića koja će uticati na sve znakove Zodijaka. Tradicionalno, period punog meseca donosi osećaj završetka i otvara put za nove početke. Kako je sada u Škorpiji, koja je vodeni znak kojim vlada Pluton, planeta transformacije, ovaj put će vas dodatno podstaći da odbacite sve što ne funkcioniše i ne funkcioniše u vašem životu. Horoskop u ovom periodu biće posebno buran za tri znaka Zodijaka, smatra poznati kineski astrolog Letao Vang. Oni su Bik, Škorpija i Vodolija. On savetuje svima da prihvate svaku neprijatnost koja ih može zadesiti, jer će im to pomoći da se otarase starog i da dočekaju nove stvari.

BIK

Od 23. aprila Bik bi mogao da se suoči sa velikom energetskom promenom. Ovo je znak koji ceni stabilnost i udobnost iznad svega, ali Ružičasti pun mesec će ih naterati da protresu stvari i možda donesu neke neočekivane odluke. Život će sve probleme i neprijatnosti koje su dugo gurali pod tepih trljati i naterati ih da se suoče sa njima. Iako Bik uglavnom ignoriše loše stvari i drži se svog utabanog puta, sada će morati da reaguju i reše svoje probleme na ovaj ili onaj način. Ovaj Pun Mesec će biti prosvetljujući za Bika, jer će ih naterati da shvate neke od svojih grešaka i primorati ih da možda naprave drugačije i smelije poteze nego što bi inače.

ŠKORPIJA

Kako je ovaj put pun ružičasti Mesec u Škorpiji, jasno je da će se ovoga puta suočiti sa prilivom najmoćnije energije. Ovo je faza u kojoj će Škorpije dobiti priliku da oslobode prošle emocionalne rane i transformišu ih u važne lekcije i svoju snagu. Ipak, ovo su dani koji će vas iscrpiti, jer će biti veoma intenzivni i puni značajnih događaja, pre svega na unutrašnjem planu, ali će na kraju perioda pripadnici znaka izaći iz svega jači i mudriji.

VODOLIJA

Pun ružičasti Mesec za Vodolije će osvetliti polje vezano za duboke, bliske odnose i zajedničke resurse, što je malo verovatno da će im se svideti, pošto su Vodolije poznate kao osobe koje vole da rade stvari same. Međutim, suočiće se sa događajem koji će ih izbaciti iz sopstvenog „mehura” i naterati ih da se osvrnu oko sebe i sarađuju sa svojim okruženjem.

Vodolije će se suočiti sa finansijskim i intimnim pitanjima. Ovo je period koji zahteva da se oslobodite starih navika i emocionalnog prtljaga, kako biste otvorili nove načine života i povezivanja sa drugima. Ove promene će biti i uznemirujuće i oslobađajuće.

 


Autorska prava NajZena / Tekst / Slika / Video /