in

Horoskop za period od 20. maja do 21. juna

Horoskop za period od 20. maja do 21. juna
Horoskop za period od 20. maja do 21. juna

Sunce 20. maja napušta sporog i praktičnog Bika i ulazi u živahne, društvene i pričljive Blizance, gde će ostati sve do 21. juna. Kada je vladavina Blizanaca u punom jeku, nema mesta za dosadu. To je vreme druženja, novih iskustava i povezivanja s drugima.

Vladar Blizanaca je Merkur, planeta komunikacije, transporta i tehnologije. U astrologiji je Merkur poznat kao planeta glasnika jer potiče sposobnost prikupljanja vesti, činjenica, podataka i razmene onoga što ste saznali. Vladavina Blizanaca stoga je vreme intenzivne komunikacije. Um je aktivan, radoznao, željan novosti i tračeva koji se tada šire rekordnom brzinom.

U danima kada vam društvo nije presudno za duševno blagostanje, bićete izbirljivi u pogledu osoba s kojima ćete pristati da popijete kafu ili odete u bioskop. Obećanje dato olako moglo bi vam se obiti o glavu. Radije odbijte molbu odmah, nego da se kasnije ozbiljno osramotite.

Osećaćete potrebu da ubrzate tempo i steknete što više novih iskustava. Sve će vas zanimati i privlačiti vam pažnju, ali ničemu nećete temeljito pristupiti. Biće vam teško da se usredsredite na samo jedno područje jer toliko toga želite da saznate i doživite. Iza svakog ugla čeka nova zabava, avantura ili bar zanimljiv razgovor.

Zvezde će biti naklonjene Bikovima i Rakovima, ali ne i Vagama. Bićete opušteni, radoznali i bezbrižni, ali često i nestrpljivi i nefokusirani. Budući da su Blizanci promenljiv znak, ojačaće vaša sklonost neodlučnosti i nepostojanosti. Vaši planovi i odluke verovatno neće biti konačni. Tokom razgovora skakaćete s jedne teme na drugu. Um će vam raditi sto na sat, pa će biti mnogo toga što želite da kažete i podelite s drugima.

Provodit ćete puno vremena s prijateljima, braćom i sestrama. Razmenjivaćete informacije, pohađati društvene događaje, sticati nova poznanstva i putovati na kratke udaljenosti. Naglasak će biti na intelektualnom radu i aktivnostima na društvenim mrežama. Pogodno je doba za sve koji se bave poslom vezanim za medije, nove tehnologije, putovanja i prodaju.

Ove godine vladavina Blizanaca biće posebno značajna jer će se u tom znaku 25. maja naći i Jupiter, planeta obilja i bogatstva. Vazdušni znaci Blizanci, Vage i Vodolije najviše će prosperirati na poslovnom i intimnom planu. Lavovi i Ovnovi biće takođe zadovoljni razvojem situacije, dok će Device, Strelčevi i Ribe osećati nervozu i nemir, podstaknuti nepredviđenim zbivanjima.


Autorska prava NajZena / Tekst / Slika / Video /