in

horoskop – Najžena

Škorpija

Škorpije su poznate kao izuzetno svadljive osobe, temperamentne, plahovite, ishitrene, u stanju da naprave slona od muve. Takođe, spremne su dugo da čekaju idealan trenutak za obračun. Ako ne primetite na vreme šta vam se sprema, teško vam se piše.

Bik

Naizgled deluju mirno i stabilno, ali ako im se suprotstavite na scenu stupa njihova tvrdoglavost sa kojom su spremni da idu do kraja dok ne isteraju svoje. Ako rešite da testirate čelične živce jednog Bika, spremite se da budete pregaženi u stampedu argumenata kojim će pokušati da pokosi sve ono u šta pokušavate da ga ubedite.

Lav

Vatreni Lavovi imaju u sebi crtu dramatičnosti i težnje za dominacijom, stoga im nije teško da naprave dramu, donekle i uživaju u tome jer su u tom trenutku u centru pažnje, piše Astroputnik. Međutim, kod Lavova uglavnom važi parola „tresla se gora rodio se miš“, nakon što se istresu, vrlo lako mogu da pređu preko svega i nastave smireno kao da se ništa nije desilo.

Shutterstock

 

Vaga

Iako deluju mirno i izbalansirano, Vage su u balansu samo dok neko ne zatraži od njih da donesu neku odluku, pa čak i najmanju moguću. Od silne želje da se udovolji svima i donese najbolje rešenje, raste frustracija kod Vaga koje ne mogu da prelome, a tu je i pritisak od druge strane koja čeka odgovor. Diplomatska Vaga teško prihvata donošenje odluka tako da će taj trenutak pokušavati da odloži dok je ne saterate u ćošak i insistirate na odgovoru, a onda kreće ispoljavanje frustracija.

Jarac

Jarčevi znaju da budu vrlo stabilni i smireni, međutim mogu biti i vrlo temperamentni i dešava se da lako izgube strpljenje, a tada ne biraju reči i u svađama znaju da gađaju tamo gde najviše boli. Teško im je da kontrolišu svoj bes tako da ukoliko pređete njihov prag, onda ste u velikom problemu.

Autorska prava NajZena / Tekst / Slika / Video /