in

Dnevni horoskop za utorak, 6. jun: Rakovi, pripremite se za važne odluke

 

Ovan 

U ovom trenutku sve redom može da se okrenete protiv vas ako ne povedete računa o tome šta pričate i koliko. Potrebno je da odredjene poslovne situacije zadržite samo za sebe i za nikoga više. 

Bik 

Današnji dan je jedan od onih dana kada ste samo mirni i u skladu sa sobom. Najbolje je da se posvetite svemu onome što ste planirali i onda ste skroz mirni. Podrška stiže od osobe u znaku Vodolije. 

Blizanci

Tokom dana najbolje je da se malo više vremena posveti poslu koji ste već neko vreme zapostavili. Osoba u znaku Jarca koja vam je velika poslovna prepreka vas kontaktira i traži pomoć. To će vas šokirati. 

Rak 

U narednom periodu od vas se očekuje da budete poslovno mnogo više angažovani za nove poslovne projekte. Osoba koja vam se udvara već neko vreme vam šalje zanimljive informacije u vezi poslovne saradnje. 

Lav 

Do kraja dana povedite računa o mogućim problemima sa zdravljem posebno kada je u pitanju problem sa kičmom. Kada su u pitanju odnosi na poslu potrebno je da što više vodite računa o načinu na koji komunicirate jer već neko vreme provocirate osobu u znaku Jarca.

Devica 

Do kraja dana potrebno je da se pozabaviti ljubavnom situacijom jer je partner veoma nezadovoljan vašim ponašanjem. Najbolje je da obavite jedan razgovor koji će biti otvoren i gde ćete moći da iskreno jedno drugom kažete sve što osećate. 

Vaga 

Situacija u krugu porodice  je povoljna zbog vašeg uticaja i vašeg zalaganja. Što se tiče poslovne strane, tu je jako stabilno i najbolje bi bilo da određene stvari ostavite onakve kakve jesu posebno kada je u pitanju odnosa osobom u znaku Ovna. 

Škorpija

Danas ste veoma loše raspoloženi zbog uticaja vaše svađe sa voljenom osobom. Pokušajte da razumete njegove razloge i da ne pravite nikakve nagle preokrete u vašem odnosu. Jutro je pametnije od noći. 

Strelac 

Danas je idealan dan da se malo više okrenete sebi i svojim problemima posebno u vezi poslovne situacije. Do kraja dana očekujte povoljne vesti iz inostranstva u vezi buduće saradnje. 

Jarac 

Venera aktivira vaše polje tuđeg novca i moguće je da ćete tokom dana imati problema sa tim.  Razmišljajte o tome koliko je pametno donositi nagle odluke u vezi emocija i ljubavi. Problemi sa spavanjem. 

Vodolija

Do kraja dana bićete pod jakim uticajem osobe u znaku Ovna koja je veoma važna u lancu poslovanja. Do sledećeg ponedeljka potrebno je da imate vremena za sebe i za druge posebno kada je reč o prijateljima. 

Ribe

Čuvajte se duplih standarda kada je u pitanju ljubavni odnos. Nemojte dozvoliti da se drugi ponašaju bahato i neodgovorno posebno kada su u pitanju vaši planovi u vezi posla. Niko nije dužan da se pravda pa ni vi.