in

Dnevni horoskop za sredu, 1. maj: Blizancima se smeši poslovni napredak, Lavovi rešavaju ljubavne probleme

Dnevni horoskop za sredu, 1. maj: Blizancima se smeši poslovni napredak, Lavovi rešavaju ljubavne probleme
Dnevni horoskop za sredu, 1. maj: Blizancima se smeši poslovni napredak, Lavovi rešavaju ljubavne probleme

Ovan 

Čuvajte se naglih odluka kojima možete biti skloni posebno što osoba u znaku Lava ne želi da vam pruži dovoljno podrške. U narednom periodu važno je da znate šta želite i kako to da ostvarite posebno u vezi posla koji vas očekuje do kraja maja. 

Bik

Danas može biti jako zanimljiv dan ako dopustite sebi da uživate u određenim stvarima naročito kada su u pitanju stvari koje već neko vreme planirate. Osoba u znaku Vodolije vam je veliki poslovni ” neprijatelj ” ali sa tom osobom morate da uspostavite nekakav odnos do kraja dana. 

Blizanci 

Sam početak dana će biti veoma zanimljiv jer ćete imati mnogo toga novog da naučite kroz odnose sa ljudima sa kojima poslovno počinjete da sarađujete narednih nekoliko dana. Pokušajte da se dobro organizujete i da imate vremena i za sebe i za poslovnu situaciju. 

Rak 

Do kraja dana naučite da se poslužite sa nekim malim lukavstvima da bi izbegli osobe sa kojima ne želite da razgovarate ili ne želite da poslovno sarađujete. Ovo je veoma interesantan način da napravite od sebe nekog do koga nije lako doći. 

Lav

Danas je savršen dan što se tiče ljubavi i rešavanje problema kada ih postavi partner u stilu da očekuje od vas mnogo više. Nemojte navaljivati i sačekajte da partner pokrene sve ono što je potrebno i sve ono što ima da vam pruži kao podršku. Zdravlje je odlično. 

Devica 

Danas ćete biti pod pritiskom osobe koja sa vama želi da sarađuje i sa kojom već neko vreme izbegavate razgovor na tu temu. Nemojte odmah sve da prihvatate kao teško i komplikovano dozvolite da vam se neko obrati i objasni šta ima da vam kaže u vezi posla i poslovnih mogućnosti. 

Vaga

Čuvajte se svega onoga što može da se pokrene ako niste dovoljno iskreni ako niste dovoljno otvoreni sa partnerom u vezi njegovog poslovnog puta. Vaši roditelji ili porodica vas ne podržavaju kada su u pitanju planovi sa partnerom ali na vama je da se izborite za takve stvari. 

Škorpija 

Ovo je idealan period da se okrenete samo stvarima koje vas interesuju i da se ne trošite na druge ljude. U narednom periodu od vas se očekuje mnogo više u vezi posla i u vezi aspekata gde treba poslovno napredovati mnogo više. 

Strelac 

Bićete veoma eksponirani u narednih nekoliko dana upravo zbog posla ali naučite da sve to može da bude i zabavno i interesantno, ne treba previše brinuti oko stvari koje se već nisu ni pokrenule. Osoba u znaku jarca vam je ljutiti protivnik u vezi posla ali naučite da to sve prihvatate ” sportski “. 

Jarac

Vaša ambicioznost dolazi do izražaja narednih nekoliko dana ali osoba u znaku Ovna to ne želi tako da sagledava i može vam stvarati poslovne probleme. Ovo je idealan period da naučite da se dobro zabavljate sa sobom u vezi poslovnih budućih projekata. 

Vodolija 

U ovom periodu sve zavisi od vas i od toga kako ćete se ponašati sa ljudima oko sebe. Čuvajte sebe od razočarenja posebno ako su u pitanju odnosi sa inostranstvom ili sa ljudima sa kojima se dugo niste videli. Budite sebi najvažniji u svakom momentu. 

Ribe 

Ovo je idealna prilika da naučite da budete sebi najbolji i najbitniji ako to nije u vašem opisu ličnosti. Osoba u znaku Lava će vam biti veoma zahvalna za sve ono što uradite ako pružite dovoljno informacija i poslovne podrške narednih tri dana. 

BONUS VIDEO:

 

 

Autorska prava NajZena / Tekst / Slika / Video /