in

Dnevni HOROSKOP za PONEDELJAK 18. JUL: Lavovi, DOŽIVEĆETE ljubavni ROLERKOSTER, Rakovi, nije sjajna situacija kad je u pitanju ZDRAVLJE

 

Ovan 

Danas ste veoma posvećeni svojim radnim zadacima, posebno u drugom delu dana. Ljubavna situacija je nestabilna već danima a danas to priznajete i sebi. Osoba u znaku Ribe vam je velika podrška što se tiče posla. 

Bik 

Tokom današnjeg dana bićete najviše usmereni na međuljudske odnose u krugu porodice. Partnerski odnos je u stagnaciji već dva dana, partner je previše zahtevan u odnosu na zajednički život. Zdravlje je stabilno. 

Blizanci

Vaša potreba da se istaknete je danas u prvom planu, posebno kada su u pitanju poslovni odnosi. Tokom dana očekujte povoljne vesti iz inostranstva u vezi porodičnih odnosa. Zdravlje je odlično. 

Rak 

Danas se bavite svojim zdravljem posebno kada su u pitanju emocije. Mladji član porodice vas opterećuje svojim problemima. Osoba u znaku Jarca vam je velika poslovna konkurencija. Do kraja dana obratite pažnju na mogući sukob sa partnerom. 

Lav 

Venera vam stvara velike probleme u ljubavnom smislu. Tvrdoglavo ćete braniti svoj stav u vezi partnerskog odnosa. Čuvajte se lažnih optužbi u krugu poslovnih saradnika. Moguć problem sa kičmom. 

Devica 

Tokom dana mogući problemi u komunikaciji sa partnerom. Bićete jako neraspoloženi zbog privatnih problema. Jedan stariji član porodice ima zdravstvenih problema. Na vama je da to organizujete što se tiče lekara. 

Vaga 

Imate osećaj da ste previše sebe dali u svim odnosima, posebno kada je u pitanju ljubavni odnos. Do kraja nedelje moguće putovanje poslovnog tipa ali se vama uopšte ne ide. Previše ste okupirani svojim privatnim problemima. 

Škorpija 

Mars vam stvara osećaj nervoze ali je jako važno što ste progovorili u svojim problemima sa partnerom. Na putu ste da ostvarite veliki uspeh što se tiče poslovne saradnje sa inostranstvom. Najvažnije je strpljenje. 

Strelac 

U narednih nekoliko dana bavićete se poslovima koji nisu iz vašeg domena. Osoba u znaku Blizanaca vam stvara veliki teret na poslovnom planu. Merkur vaš usmerava da napravite bolju organizaciju na planu posla. Situacija u ljubavi je stabilna. 

Jarac 

Previše se oslanjate na sebe naročito kada je u pitanju poslovna i novčana situacija. Potrudite se da se opustite i da neke stvari pustite da idu svojim tokom. Zdravstveno stanje je odlično ali vas muči nesanica. 

Vodolija 

Previše ste očekivali od jednog odnosa na planu posla. Previše ste dali sebe i sada osećate veliko opterećenje. Trudite se da razdvojite emocije kada je u pitanju poslovna strana. Zdravstveno se osećate stabilno. 

Ribe 

Jupiter pokušava da vam pokrene nove stvari ali vi još uvek ne vidite cilj. Poslovna situacija se komplikuje zbog osobe u znaku Bika. Na vama je da napravite dobar korak i da donesete jako dobru odluku do kraja dana.