in

Dnevni HOROSKOP za 15. JUL: Jarčevima stiže poslovna ponuda iz INOSTRANSTVA, Vodolije u sukobu sa PARTNEROM

Ovan 

 

Idealan dan da sve što imate, da sve lepo završite u vezi posla. Držite se svoje devize ” Ja sam glavni ” i sve ćete lepo završiti. Podrška stiže od osobe u znaku Ovna u vezi novog posla. 

 

Bik 

 

Moguć je sukob u krugu porodice jer su mogući manji problemi sa novcem. Čuvajte se lažnih optužbi u vezi posla koji treba da pokrenete za mesec dana. Zdravlje je odlično. 

 

Blizanci 

 

Tvrdoglavo ćete braniti svoje mišljenje i stav prema poslu u krugu porodice. Do kraja dana povoljne vesti iz inostranstva u vezi posla i putovanja. Prehlada. 

 

Rak 

 

Mnogo toga vas nervira u vezi posla i poslovnih subjekata. Pokušajte da se držite sebe i svojih emocija. Partner vam je velika podrška. Posebno vas podržava kada je u pitanju poslovna strana.

 

Lav 

 

Vi ste danas posebno raspoloženi za razgovor. To će vam biti od koristi u vezi posla i buduće poslovne saradnje sa osobom u znaku Ovna. Partner je veoma utučen. Budite mu podrška. Problemi sa kičmom. 

 

Devica 

 

Tokom današnjeg razgovora na poslu bićete veoma nervozni i napeti. Pokušajte da se vidite sa partnerom jer ce vam biti sve lakše. Glavobolja. 

 

Vaga 

 

Budite svesni sebe i svojih kvaliteta. Ne dajte da vas drugi provociraju. Budite sebi najbolji prijatelj i videćete kako se stvari same sredjuju. Zdravstveno stanje je veoma dobro. 

 

Škorpija

 

Pokrenite nešto novo na planu posla jer ce vam se to isplatiti. Podrška stiže od osobe u znaku Device. Komunikacija sa partnerom je jako delotvorna. Zdravlje je stabilno.

 

 

Strelac 

 

Tokom večeri imaćete jako dobar razgovor u vezi posla i poslovne saradnje sa osobom u znaku Lava. Novac vam stize od partnera. Problemi sa kičmom. 

 

Jarac 

 

Tokom dana moguć poziv iz inostranstva u vezi poslovne saradnje koja je vec bila. Potrudite se da se okrenete sebi i svojim potrebama. Ljubavni odnos je veoma nestabilan. 

 

Vodolija 

 

Do kraja dana moguć je sukob sa partnerom i bićete veoma zadovoljni jer ćete isterati sve do kraja. Problem sa spavanjem. 

 

Ribe

 

Ovo je poseban dan za odmor i opuštanje. Potrudite se da se poslovno isključite i da se pokrenete u svom svetu društva i druzenja. 

 

BONUS VIDEO