in

Danas se ostvaruju ljubavne želje: Datum 03. 03. donosi uzbudljive preokrete u emotivnom životu!

Današnji datum 0303 smatra anđeoskim. Numerolozi kažu da je ovo dan koji će otvoriti nova vrata u životu, posebno na emotivnom planu.

Ukoliko vas trenutno muči neka ljubavna dilema, niste sigurni da možete da podnesete velike promene, budite sigurni da sve možete i ne odustajte od svoje želje. Sigurno u okruženju imate osobu na koju možete da se oslonite, koja može da vam pomogne da ostvarite svoj cilj. Danas je važno da zamislite želju i napravite prvi korak ka njenom ostvarenju.  

Brojevi 0303 najavljuju vrlo uzbudljiv period kada je emotivni život u pitanju. Možete imati ljubavnu dilemu. Broj 0 simbolizuje početak i kraj, zatvoreni krug, beskonačnost. S obzirom na to da se ponavlja dva puta ona može da ukazuje na dilemu ili kraj jednog, a početak novog poglavlja života. Ta promena može, nažalost, nekoga i da povredi. Broj 3 opisuje duhovite, optimistične, kreativne i velikodušne ljude koji vole da budu u centru pažnje, da ih drugi slušaju i da im se dive.

Shutterstock

 

Za zauzete, simbolizuje razočaranje ili dilemu. Ukoliko je vaš odnos duže vreme nestabilan, verovatno je malo potrebno da se pogorša. Možete to da sprečite ukoliko se oboje potrudite.

Slobodne danas očekuje interesantan poziv ili susret. Moguće je da će vas osoba koja vam se nekad davno dopadala pozvati da izađete, a onda ćete primetiti da i dalje između vas postoji hemija i poželećete ponovo da se vidite.

Ukoliko ste nedavno prekinuli emotivnu vezu, nemojte da žurite i potrudite se da se što bolje upoznate. Možda to nije osoba sa kojom ćete provesti ostatak svog života, ali će vam sigurno biti lepo koliko god da veza potraje.