in

Astrološkinja Nena otkriva šta nam donosi VENERA u RAKU? Sreća u LJUBAVI smeši se svima osim OVOM ZNAKU, ako već nije, neka se pripremi za SAMOĆU

 

Venera je planeta ljubavi i ličnog zadovoljstva, a kada se nađe u znaku raka onda dolazi do poboljšanje ljubavnih odnosa i svega onoga što ima veze sa porodicom. Rak je znak koji je najvise zadužen za stabilne odnose u krugu porodice što zapravo znači da je u ovom periodu idealno da se srede odnosi unutar porodice. Ali s obzirom da je Venera planeta koja govori o ljubavi onda će doneti stabilnost i sigurnost kroz one veze koje ulaze u oblik zajedničkog života ili planove za brak.

Ovo je idealan period da se dvoje ljudi upuste u zrele ljubavne i porodične odnose posebno ako su rodjeni u znaku Raka, Škorpije ili Ribe. 

Takodje ako imate podznak u vodenom znaku, onda je ovo veoma povoljan period što se tiče ljubavi i stvaranju stabilnih odluka u vezi vaše ljubavne budućnosti. 

Ako imate Mesec ili Veneru u znaku Raka onda je ovo fantastičan period da pokrenete lepe emocije i kod sebe i kod partnera u vezi konkretnih zajedničkih dogovora. 

Ako ste rodjeni u znaku Bika ili Device ovo je idealan period da se stabilizuju ljubavni odnosi posebno ako ste imali sukobe početkom maja ili juna. 

Za Lavove i Ovnove ovo je veoma nestabilan period ako pokušavaju da postignu neki cilj u vezi nadmudrivanja sa partnerom. 

Najviše ljubavnih problema mogu imati Vage i Jarčevi. Za njih je ovaj uticaj Venere veoma nejasan jer nece umeti da shvate sustinu partnerskog odnosa. Biće veoma ljuti i negativno raspoloženi. 

Strelčevi i Blizanci nemaju velike promene po pitanju ljubavi, najvise su okupirani poslovnim aktivnostima. 

Vodolije su pod pozitivnom uticajem ove Venere ali ona njima najvise aktivira polje komunikacije i poslovne saradnje. 

 

BONUS VIDEO