in

Astro znakovi kojima će MART biti NEPODNOŠLJIV: Njima stiže TESKOBAN i MUČAN perod, oni će se TEŠKO izboriti sa burama koje dolaze

 

Devici, Lavu i Jarcu stiže najteži period u martu mesecu. Iako će biti preplavljeni negativnim dešavanjima, to ne znači da neće znati da se izvuku.

Kako sezona Riba dobija na zamahu, možda ćete se osećati kao da određena pitanja postaju sve naglašenija u vašem životu, piše Luftika.

Do 28. marta možete naići na svoju najveću prepreku do sada. Dok Venera — planeta ljubavi — formira konjunkciju sa Saturnom — planetom karme i životnih lekcija — možda ćete se pomiriti sa greškama koje treba ispraviti i prestupima kojima je potrebno oprostiti. Odnosi su stalan proces izgradnje i obnavljanja, sve dok je to zadatak koji vredi preuzeti.

Evo zašto bi sledeći znaci zodijaka mogli da osete još veći pritisak.

Devica

Možda ćete se osećati preplavljeni obavezama i zahtevima.

Ovog meseca, vaši odnosi se šire izvan onoga što su bili ranije. Jačate partnerstva u koja ste uključeni i učite kako da sarađujete sa drugima na dubljem nivou.

Međutim, budite svesni koliko energije ste sposobni da date, jer kako mart dobija na zamahu, možda ćete se osećati kao da imate previše na tanjiru.

Potvrdite svoje pravo da odbijete nešto ako je u suprotnosti sa nečim o čemu se ne može pregovarati.

Zapamtite – vi ste taj koji odlučuje gde su vaši prioriteti.

Lav

Osećate pritisak da se promenite na bolje.

Ako se osećate kao da vam se zidovi zatvaraju ovog meseca, nemojte biti previše strogi prema sebi.

Dolazite na ivicu promene i osećate pritisak da napravite pravi potez. Međutim, pod pritiskom se može dogoditi mnogo lepih stvari, i ako je stena spremna da izdrži jaku toplotu, na kraju će postati dijamant.

Znajte da će sve što vas čeka na drugoj strani biti simbol svih žrtava koje ste podneli. Za uspeh je potrebno vreme, i što ste više spremni da prođete, više se otvarate da postignete.

Jarac

Ponovo se povezujete sa svojom tamnom stranom i iskorištavate svoju moć.

Kako ovaj mesec dobija na zamahu, možda ćete se osećati kao da se aktiviraju svi vaši najgori instinkti.

Dok se i Venera i Mars udružuju sa Plutonom u Jarcu 3. marta, pronalazite hrabrost da se zagledate u senke koje bi vas obično naterale da skrenete pogled.

Umesto da izbegavate manje od idealnih delova sebe, vi otkrivate način na koji su vas vaše nesavršenosti učinile još moćnijim.

Međutim, moć može stvoriti haos bez pravca, pa pokušajte da ovaj talas otpornosti iskoristite za nešto značajno.

BONUS VIDEO