in

U jednom trenutku si MLADA i LUDA, u sledećem OVO te BESKONAČNO ISPUNJAVA!

U jednom trenutku puni smo energije, mladi, ludi, željni beskrajne zabave i žurki koje traju do jutra pa i sutra. U sledećem, nekako prirodno uplaovimo u mirnije vode, tražeći zen ne samo u sebi već i u svom prostoru u kom provodimo najviše vremena sa svojom porodicom.

 

 

I to nije ništa čudno i neprirodno, naprotiv. Potpuno je tačna teorija da lom u kući znači i lom u glavi, mislima, pa i u telu. Uostalom, ima li lepšeg završetka dana kada dođete kući umorni s posla, a stan vam miriše na eterična ulja, sveže opran veš, čist vazduh i pospremljen prostor baš po vašem ukusu. tada zaista možete bezbrižno da uživate.

Da se ne lažemo, nije baš isto doći kući koja je u kršu i lomu, smrdi na nikotin i ustajao vazduh,a frižider se (ako uopšte i ima kvalitetnih namirnica) oseća na buđ ustajalog nepojedenog voća i povrća koje čami u fiokama nedeljama.

Zapravo, nije neophodno da baš svake nedelje imate generalno čišćenje od po nekoliko sati, pa i ceo dan. Dovoljno je da jednom sve sredite kako treba, a posle svakog dana održavate higijenu, ne pušite (ako je moguće uopšte) u kući, upalite koju mirisnu sveću ili par kapi eteričnog ulja rastvorite u malo vode i sipate u prskalicu i to koristite kao prirodni osveživač prostora. 

Mnogo je ekonomičnije, a vi ćete se svakako mnogo lepše osećati, kako mentalno tako i fizički.