in

Sprečite LOŠU ENERGIJU u svom domu: Odmah uklonite ova ČETIRI PREDMETA i vratite BALANS

Prema filozofiji koju zastupa feng shui, svi predmeti u vašem domu, od onih najkrupnijih do dekoracije i sitnica, imaju sopstveno energetsko polje koje može biti pozitivno i negativno.

Naime, neki od tih predmeta više su nego nepoželjni u vašoj blizini u prostoru u kome boravite, jer sa sobom donose lošu i negativnu energiju i mogu da utiču na zdravstvene probleme.

Evo nekoliko stvari kojih se, prema rečima feng shui stručnjaka, odmah morate rešiti, ukoliko želite da vratite balans i pozitivnu energiju u svoj dom.

Pokvareni kućni aparati

Električni aparati predstavljaju snagu i moć u vašem domu. Ukoliko imate aparate koje ne koristite duže vreme, pokvareni su ili nisu u funkciji – rešite ih se što pre.

Shutterstock

 

Pokvareni kućni aparati i tehnika koju koristite u domaćinstvu prema feng shui principima mogu doneti mnoštvo zdravstvenih problema, poslovne neuspehe i probleme u emotivnim odnosima.

Suvo cveće

Žive biljke su veoma dobre – donose pozitivnu energiju i simbolišu rast i prosperitet. Međutim, to pravilo ne važi za aranžmane od sušenog cveća ili biljke koje su uvenule.

Feng shiu metoda tvrdi da uvelo i osušeno cveće izvlači energiju i da se zbog toga možete osećati umorno, iscrpljeno i bezvoljno. Suvo cveće u domu podstiče osećaj čežnje, nostalgije i stvara osećaj manjka snage. Preporuka je da se osušenog i uvelog cveća rešite što je pre moguće.

Hrana

Hrana prema feng shuiju predstavlja vašu sposobnost da dajete i primite ljubav. Ukoliko u frižideru imate hranu koja je pokvarena ili joj je istekao rok trajanja, to navodno može negativno uticati na vaše veze u životu, kako sa porodicom, decom i prijateljima, tako i sa partnerom.

Shutterstock

 

Stoga, pregledajte frižider i špajz i rešite se svega što više nije jestivo što pre.

Lekovi kojima je istekao rok

Prema feng shui pravilima, svi farmakološki proizvodi i preparati za negu, među koje spadaju lekovi, kreme, kupke, dezodoransi i slično, a kojima je istekao rok trajanja, moraju odmah biti bačeni. Pored toga što nisu više za upotrebu jer sadrže toksične materije, takvi proizvodi mogu da utiču negativno na vaš san, osećaj spokojstva, ali i psihičku ravnotežu.

 

Evo zašto treba da ubacite VLAŽNU MARAMICU u veš mašinu: Žene tvrde da im odeća nikada BOLJE nije izgledala i MIRISALA!

Rešite se BUĐI na i oko prozora: Jednostavan trik koji će vam rešiti PROBLEM i UŠTEDETI novac